El film final

Comentaris sobre el film final: DANI, QUÈ FAS AQUÍ?

aimgp1728

Dificultats

Una dificultat que hem tingut és que en els diàlegs, a les pràctiques centrals,  vam veure que parlàvem massa i que no ho fèiem bé, era poc creïble, per tant en el film final ja no hem de pensar en diàlegs, amb els moviments de càmera podem expressar emocions.

També ens va costar molt el treball en grup, ja que a vegades ens barallàvem o sovint jugàvem i no estàvem prou concentrats, però hem aprés a arribar a acords i ara estem contents.

Anècdotes

En Dani un dia, es va deixar la samarreta verda i aquell dia només li vam gravar la cara. Va quedar molt bé. També vam gravar en un passatge  (al carrer) i l’Ana i el Marcos es van haver de pujar a una cadira per afluixar els llums, ja que volíem que quedés més fosc.

 

Aprenentatges

Durant el film final els curts de Charls Chaplin ens han ajudat molt a fer expressions de cara. Com que les seves pel·lícules són mudes, només es mostren els sentiments per les expressions de cara i segueixes la història una mica amb els subtítols.

Amb tots els fragments que hem vist hem aprés a tenir en compte la importància del color, les emocions, a decidir els moviments que havíem de fer: travelings, descentarment, desenfocament (quan en Dani camina tot sol i trist pel carrer) També la pel·lícula “400 coups” ens ha ajudat molt per expressar els sentiments del personatge amb els moviments de càmera. Nosaltres hem fet servir aquesta idea com quan en el nostre film la mare renya en Dani i aquest té vergonya (vam fem un tràveling que anava des d’en Dani a la mare)

 

 

Agraïments

Gràcies al Marcos per tenir tanta paciència amb nosaltres.

 aimgp1339

Conclusions

Ens hem esforçat molt, en cap moment ens hem rendit i al final ho hem aconseguit. A nosaltres ens ha agradat molt com ha quedat i esperem que a vosaltres també us agradi.

 

 

Classe de 5è.

 

Deixa una resposta