Gravem els nostres “Minuts Lumière”

cinema_en_curs_cervantes_074 adsc00494  dsc_00831      adsc00497  adsc00503

El dilluns 16 de novembre vam anar a gravar a les Rambles,  vam gravar els homes estàtues. Ens vam sorprendre molt perquè el home que volíem gravar no hi era i vam trobar un altre que espantava molt hi vam decidir que gravaríem aquell home. No ens va agradar perquè quan faltaven 10 segons el José va sortir hi no tenia que sortir. Bouba, Saúl i Salah.

 aimgp0219  aimgp0223 aimgp0226

El dia 30 de Novembre a la tarda vam sortir a gravar la Plaça Catalunya. Vam treure el equip de cinema (la càmera ,la perxa, els micròfons i els auriculars). Ens vam posar al mig de la plaça i vam col·locar la càmera, després la Maddú va mirar per la càmera i vam començar a gravar els coloms i la gent. Maddu  i Christian

 

aimgp0250 aimgp0254 aimgp0255

El divendres dia 4 de desembre a les dotze i mitja vam baixar de la classe i vam anar al pati a gravar la sortida de l’escola. Vam preparar la càmera i el so. Ens vam esperar a que sortissin els nens i nenes i que hi haguessin els pares i les mares que venien a buscar els seus fills. Ens esperaven a que hagués més gent, però com que molts es quedaven a menjador, van començar a gravar. Haruka i Chaima

 

aimg_0310 aimg_0336 aimg_0338

bloc2 aimg_0348  Dimarts dia 1 de Desembre

Vam arribar al port , vam muntar el equip, però el vam muntar més ràpid que els altres grups.

Vam anar a dir-li a l’encarregat de les golondrines a quina hora sortiria la pròxima. Vam anar amb el grup a posar la posició i l’iris de la càmera i vam esperar i esperar i per fi estava sortint la golondrina i vam prémer el boto rec i no va sortir molt bé perquè algunes persones van parlar durant la filmació. Vam recollir i ens vam anar. Ivan i Joan Manel

 

aimgp0195 aimgp0201 aimgp0211

La Maria i la Saida vam anar amb 2 grups més per gravar el nostre minut Lumière al Palau de la Música. Allà vam gravar els miralls de la placeta que posava “restaurant”.

Abans de començar a gravar vam treure tot el equip i el vam muntar bé per poder gravar el nostre minut Lumière. Ens sembla que va quedar bé. Maria i Saida

 

adsc00479 adsc00482 adsc00483

El dia 30 de novembre al matí un grup va sortir a gravar.

Vam sortir a un quart de deu, ens vam posar a la fila, vam anar al lavabo, i  vam marxar. Quan estàvem al carrer, el Marcos va mirar la llista i a la primera parella que li  tocava era a l’Alex i a la Noaila, vam anar a la Via Laietana i vam muntar el equip de so, vam agafar la càmera i vam muntar el trípode i vam estar parlant de en quin pla volíem la càmera, si la volíem mes a dalt o més avall i més a l`esquerra o més a la dreta. Al final vam decidir el lloc exacte.

El que ens va semblar més difícil va ser muntar el trípode, i una miqueta la càmera, però al final sembla que va sortir tot bastant bé. Alex i Noaila

 

 adsc00484    adsc00487

El dia 30 de novembre vam anar a gravar a les Rambles de Barcelona a una parada d’animals. Va ser difícil trobar un lloc on s’enfoqués tota la tenda i es veiessin bé els animals, vam posar el micròfon de manera que es sentissin els animals. Quan estaven tots preparats el Marcos va dir ja! Tothom va callar mentre passava la gent que mirava o a la càmera o a la botiga. Ens va agradar molt.   Arnau i José

 

aimg_0354 aimg_0357 aimg_0363  

aimg_0378

 

 El nostre minut Lumière va ser a la fruiteria a prop de la escola. La Nadia i l’Ana Marie érem les directores, primer vam muntar el trípode, i després els nostres ajudants van muntar el micròfon, van fer fotos i finalment vam elegir el nostre enquadrament i vam fer la claqueta. I vam cantar la cançó d’escena 1, directores Nadia i Ana Marie. I vam gravar el nostre minut Lumière.

 

 

 

 

 

aimg_0267  aimg_0272 aimg_0276 aimg_0287 aimg_0295  Celia i Emma

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa una resposta