Comentaris agermanament

2.JPG 

He triat aquesta foto, que és un vaixell vist des de la proa , la foto està feta des del costat .

Em semblava molt interessant un vaixell vist des de la proa.

Només veient aquest vaixell em donen ganes de pujar.

Miguel Jordan.

2 Respostes a “Comentaris agermanament”

  1. Núria (Cinema en curs) Diu:

    La composició de la fotografia és molt interessant. Per una banda, hi ha un punt de fuga molt fort, on conflueixen les línies del passeig i del vaixell. Per una altra, tens els elements que ritmen la imatge verticalment: la torre del telefèric (i el reflex), els pals del vaixell, el fanal i el gran edifici. Té una dominant blau-gris i una lleu franja horitzontal groguenca. Com comentes, és una imatge molt suggerent, gràcies a aquesta composició (relació entre verticals i punt de fuga) i a treball del color.

  2. Samara Amat Diu:

    m’agrada per el contrast dels colors sembla que vagi de clar a oscur

Deixa una resposta