Comentaris agermanament.

4.JPG

He triat aquesta foto perquè m’agrada pels coloms que hi ha a la foto. També m’agrada pel ninot que hi ha a l’aigua .

 Estefi.

3 Respostes a “Comentaris agermanament.”

 1. Tamara Salguero Diu:

  A mi aquesta foto em dóna sensació de llibertat.

  Tamara Salguero.

 2. Núria (Cinema en curs) Diu:

  És una fotografia molt maca! Mireu el treball del color i les formes: els coloms són primer més clars (a la dreta) i després més foscos (esquerra). Sembla com si el color estigués en transformació: els coloms canvien de color fins arribar a la figura asseguda, que també veiem fosca. Per altra banda, just darrera d’aquesta, hi ha l’escultura blanca, que rima amb els coloms més clars. Aquestes relacions de color fan que la fotografia sigui molt dinàmica.

 3. Samara Amat Diu:

  weno m’agrada bastant aquest paisatge el que no em queda clar es que es el ninot que ia al aigua que seraaa¿? ya m’ho direu

Deixa una resposta