Presentació6

Hola a tothom! Som l’ Amie,Estefania i Latifa. Som tres alumnes del Cristòfol Colom. Hem participat a Cinema en curs perquè ens agrada molt; Ara es presenta l’ Amie: Hola em dic Amie i tinc 16 anys. Sóc de Gambia i he arribat a Barcelona fa vuit mesos. M’agrada escoltar música d’Amèrica i m’agrada anar a la piscina. Ara es presenta l’ Estefania: Hola em dic Estefania, tinc 15 anys i sóc de Barcelona. M’agrada escoltar música de l’Índia. També música flamenca . Quan surto del col.legi m’agrada anar al locutori per anar als ordinadors i escoltar música amb les meves amigues. Ara es presenta la Latifa:Hola, em dic Latifa i tinc 16 anys. Sóc de Marroc ,fa 6 anys que vaig arribar a Barcelona. M’agrada escoltar música de l’Índia,reggeaton, salsa, música àrab… m’agraden totes, d’acord!!!!!!!!!!! M’agrada conèixer gent nova com vosaltres$$$$

Deixa una resposta