Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc.

4 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola!

  Del vostre curt ens van agradar especialment els plans filmats des del punt de vista de la Leia. La vostra aposta era arriscada: no és gens fàcil filmar com veu un gos (o com imaginem que veu) i vosaltres ho heu aconseguit!

  Durant el debat de la tarda us van preguntar per què havíeu volgut filmar el punt de vista del gos. Vosaltres vàreu dir que perquè era un personatge important a la pel•lícula; després, parlant-ne, vam veure que també era perquè teníeu ganes de fer aquest tipus de pla i que volíeu experimentar-ho. I aquesta idea també ens agrada molt: a vegades, podem fer els plans només perquè ens ve de gust, perquè tenim ganes de provar, etc.

  També us van comentar l’escena en què la Flora i la Cèlia estan al banc; quan arriba el Marc les seves reaccions són una mica desconcertants, no saps què està passant exactament. Encara que pel que vau dir aquesta no era la vostra intenció, pensem que aquesta escena li dóna molta intensitat al film, ja que fa que l’espectador es pregunti què està passant, dóna més complexitat a la història. Seria interessant que reflexionéssiu sobre per què passa.

  En fi, us animem a que seguiu experimentant amb la càmera i amb el cinema!

  Fins aviat!

 2. Arnau Diu:

  A mi el vostre curt em va agradar bastant, però trobo que era una mica repatitiva.

  Adéu

 3. Adria Feixas de Bordils Diu:

  Hola!

  Jo trobo que el curt està molt bé, però aquests plans de la leia no us ha costat??
  També com diu el meu company l’Arnau que és una mica repetitiu però en fi m’ha agradat molt.

  Apa gent adéu fins una altre!

 4. g767057 Diu:

  Hola som de l’IES Castell d’Estela d’Amer.

  El vostre curt ens va agradar sobretot el punt de vista que vau fer de la Leia. Es molt original. Però en general el curt ens va agradar molt!

  Seguiu així!

Deixa una resposta