JORNADA CHAPLIN

Dins a les activitats de cinema en curs , aquest passat dimarts dia 12 , vàrem assistir a la projecció del film ” The Kid ” de Charles Chaplin junt amb altres escoles de primària que també estan treballant en aquest projecte. Després del visionat hi va haver un diàleg i intercanvi molt interessant moderat per la Núria. Després de dinar tots junts , vam desplaçar-nos al Caixa Fòrum on vam visitar una exposició sobre Chaplin i vàrem intercanviar experiències amb d’altres escoles. Ens va agradar especialment conèixer la gent de l’escola Tres Pins , ja que ens va permetre aprendre un xic de llenguatge de signes.

dscf0359.jpg

2 Respostes a “JORNADA CHAPLIN”

  1. joan Diu:

    Em va agrada molt la obra de chaplin THE KID vaic riure molt!

  2. julia Diu:

    Ja ja!! a mi tambè em va agradar moltissim i jo tambè vaig riure molt…

Deixa una resposta