PREPARANT ELS MINUTS

Divendres, 11 de gener 2008

Aquest matí, amb els equips de rodatge que havíem organitzat, i  amb la Meritxell i la Carme hem anat als diferents llocs on volem gravar el nostre minut.

Hem fet fotos i  hem decidit el pla que filmarem el proper dilluns i divendres.

tren

PARADA DE TREN  Vam tenir sort perquè tant punt vam arribar passava un tren, ens vam apropar el més a prop possible de la via. El tren estava ple de graffitis, això ens va agradar molt, i també perquè hi havia gent que pujava. Vam calcular molt bé el temps, el tren es va parar i va marxar  dins el minut. Esperem que el divendres surti igual com em previst. Pau Pons i Roger Perarnau.

 

proves-minutscarnisseria.jpgLA CARNISSERIA Avui hem anat a la carnisseria a mirar com podíem fer el minut Lumière i a on possaríem la càmera.Un cop hem arribat allà hem mirat a on podíem posar la càmera, hem anat mirant a diferents llocs i finalment hem decidit que la posaríem al costat de la porta.Mentre ho anàvem mirant anàvem fent fotos. Hem calculat un minut per veure si quedava bé. Jo he fet de càmera (de fotos) i l’Eugènia de cronòmetre.Després hem preguntat a la Nuri i en Maxi si podríem posar la perxa darrera el taulell.Nosaltres volem  que estiguin atenent els dos  i que si es pot es vegi com talla la carn, que la pesi i que després cobri. Hem decidit que posaríem la càmera aquí perquè es veu la porta del magatzem, com atenen i també la gent com demana.Esperem que el divendres que ho anirem a gravar vagi tot bé. Ens ho hem passat molt bé. Xènia i Eugenia.

proves-minuts-vedells.jpgELS VEDELLS.  Avui hem anat a una granja de vedells de l’Arnau, perquè volem fer el minut d’uns vedells beguen la llet. Gravarem posant la càmera baixa, en un passadís que es vegi com omplen les galledes amb llet i quan obren les reixes perquè els vedells beguin llet.Serà molt bonic perquè els vedells es tornen bojos a l’hora de beure la llet, i es veurà tots els caps entusiasmats amb beure la llet que se la acaben amb un obrir i tancar d’ulls.Ha sigut molt divertit. 

Arnau Palahí i Adrià Batlle.

proves-minuts-farmacia.jpgLA FARMÀCIA Divendres, 11 de gener de 2008, vam anar a la farmàcia a  parlar amb al farmacèutica per dir-li si podríem filmar a dins la farmàcia, només seria un minut.Per sort ens va dir que sí.Ens vam passejar per la farmàcia per veure com treballava la farmacèutica i veure què feien els clients. També vam fer fotos.Vam decidir filmar com la farmacèutica treu els medicaments dels calaixos. També volem que es vegi els clients com demanen els medicaments. El client es veurà d’esquena en canvi la farmacèutica es veurà de cares. Esperem que el pròxim dia vinguin molts clients i ens ho passem molt bé.  Joel Riera i Carles Freixas      

 proves-minuts-bar.jpg  

 EL BAR El divendres, vam anar a veure el bar, ens van dir que l’hora en que hi havia més gent era entre les 9 i 10 del matí.

L’enquadrament que volem és el de la foto i voldríem  que a part que hi hagués gent, sentir la màquina de cafè i la gent com parla.  Elsa i Aniol

 

proves-minuts-galliner.jpgGALLINES En el meu  minut Lumière vull que surti una mica de cel, la porta metàl·lica i el forat per on surten les gallines.M’agradaria  també que les gallines sortissin al cap d’uns 5segons d’haver començat a gravar i que quan ja haguessin sortit totes en Roure( propietari de les gallines) vingués i passés pel  costat de la càmera.   

Joaquim

 

p3AULA DE P3 El filmarem des d’on hem fet la foto. Agafarem el tros de laprimera taula, la porta del lavabo i la pica. Hi anirem a filmar quan entrin del pati que és quan s’han de rentar les mans. Els nens d’una taula aniran a rentar-se les mans amb l’Arcen i els  altres faran construccions amb  la taula amb la Irene.Ens ajudaran en Nil i en Manel. 

Albert i Mohamadou

 

Sala mestresSALA DE MESTRES: La gravació del minut es farà des d’un racó que es vegi on  fan el cafè els mestres i quan estan parlant.Començarem a gravar quan la Carme ens faci un senyal i se’n vagi a tocar el timbre perque així es beurà com surten de la sala de mestres per anar a les classes i també perque ja estiguin de prendre el cafè i el te.També ens agradaria que es veiés un mestre que es queda a la sala de professors per què va més tard.

Manel i Nil

BibliopatiBIBLIOPATI Després de mirar com podíem fer el pla, vam decidir que el minut el filmaríem des del  fons de la biblioteca,  al costat dels ordinadors. Vam pensar  que es veiessin les taules dels petits, mitja taula dels grans i la gent que entrava a la biblioteca.

Ens agradaria que els nens es moguessin a buscar llibres i que sones el timbre per veure com sortien els nens.  Miquel i Adrià F.

 

3 Respostes a “PREPARANT ELS MINUTS”

 1. cinecurs Diu:

  Hola nois!

  Sóc la Meritxell. Veig que ja teniu els Minuts molt clars. Prepareu-vos pel divendres! Serà un dia intens!! Esperem que tot surti com tenim previst! Segur que sí.

  Fins divendres!!
  Meritxell (Intervenant)

 2. Núria (Cinema en curs i intervenant al CEIPM Tres Pins) Diu:

  Amb aquestes fotografies tan suggerents (de preparació i de rodatge), tenim moltes ganes de veure els vostres Minuts!!

 3. Jordi Diu:

  Si ho voleu llegir avui per internet:

  http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/comgir/contraportada/index.html

Deixa una resposta