El curt de Bianca Scripcaru

Hola em dic Bianca Scripcaru i us vull explicar una mica què hem fet fins ara en el nostre curt que esperem acabar-ho com més aviat millor.

1. Primer de tot els actors que som son: Melanie Pino, Christian Voigt i jo ( Bianca Scripcaru). Hem començat primer de tot decidit l’història després, els dies que gravariem i els grups que els tocaria però d’això s’ha encarregat la nostra professora Dolors i també els extras que hem fet.

2. Hem començat a rodar. Ha sigut una mica dur al principi perquè per tots 3 era nou això  però ha estat bé. Tots ens hem anat tornant els papers que ens tocàven i així no eren sempre els mateixos .

3. Amb el pas del temps les escenes es van acabant i no tenim més feina. Hem acabat les escenes de la biblioteca, el camp de bèisbol, a l’institut amb l’examen i les notes i el pont del tren i el carrer ara només ens queden la botiga que serà una xarcuteria i a lo millor repetim algunes escenes del camp del bèisbol perquè no ens acaba d’agradar com han sortit.

4. Després de acabar de gravar-ho tot només faltarà montar-ho tot i ja ho tindrem acabat.

Esperem que tot surti i quedi bé. Salutacions

Deixa una resposta