Un curs, un viatge, un descobriment…

Com explicar-ho¿?
primer de tot gàcies als qui heu fet possible aquest projecte, a la Dolors, a l’Oscar i a tots els que ens hem anat creuant, vaig agafar cinema en curs perquè m’agrada molt fer fotografies, havent acavat aquest curs he descobert un món nou, el cinema.
He aprés bastantes coses des del funcionament d’una càmera fins a la realització d’una pel·lícula i la seva projecció.
L’experiència d’anar a París era un somni¿?
Dons no, es realitat, però ha estat tant bona…. anra a presentar el nostre treball a París, veure el d’altres nois i noies que han fet el mateix durant tot el curs i veure els resultats tots junts… i aprofitar per a fer turisme per París, veure la Torre Eiffel de dia i de nit, el museu del Louvre, Notre dame, el riu Sena, l’arc de Triomf… menjar crêpes, escoltar i parlar l’idioma… i parlar de cinema.
Una experiènca inoblidable.
Gràcies un altre cop a tots els que ho heu fet possible.

Estic a punt d’obrir un blog sobre fotografies meves, quant estigui deixaré aqui l’enllaç.
Bon estiu!
Anna

Deixa una resposta