Minut Lumière

Vull gravar a les 10.30, quan la gent comença a baixar cap al pati. Jo em colocaré a l’esquerra de la porta d’entrada de l’institut, i enfocaré les escales que venen dels pisos de dalt, i els tres esglaons que porten a la porta del pati. Vull captar com la gent baixa tota junta i depressa cap al pati. La fotografía ja la penjaré.

Fins aviat!!!!

Alicia

Una resposta a “Minut Lumière”

 1. oscar Diu:

  Hola Alicia,

  Pel que dius i pel que vam parlar, entenc que el que vols és un espai buit que s’omple de vida i un silenci que es transforma en xivarri. És molt bona idea, una transformació purament Lumière, però has de pensar com ho faràs. Vols que sobre la imatge buida soni el timbre de sortida? Tens possibilitat de saber i/o controlar en quin moment precís es toca el timbre? Qui el toca? El conserge? Pots parlar amb ell i demanar-li que t’avisi o que s’esperi uns segons mentre tu, el càmera, el tècnic de so i l’ajudant de direcció us situeu en els vostres llocs i us poseu a punt per rodar? Vols silenci absolut, o quasi, en els primers moments del Minut? Haureu de demanar que faci silenci a qui hi hagi al bar i/o a la sale de professors, que estan a tocar del lloc de rodatge? Aquesta seria feina de l’ajudant de direcció, a banda de cronometrar el Minut.

  O potser no vols el timbre perquè aleshores el Minut no dóna prou de si com per què l’espai s’ompli del tot? I potser no vols silenci absolut tampoc. El que compta és que hi pensis.

  Gràcies per la teva proposta i fins dijous.

  oscar.

Deixa una resposta