Comencem la feina!

Hola, sóc l’Anna!

Explicaré com ens ha anat la classe de cinema en curs.Somriure

Avui hem conegut l’Oscar, ell es qui ens ensenyarà coses sobre el cinema.

Hem mirat el nostre Bloc i hem estat comentant les nostres fotografies, així es com ens hem conegut.

Desprès hem vist un rotlle de pel·lícula que ha portat on es veien tots els fotogrames,

més tard hem vist uns curts on es veien diferents animals com es movien en cada fotograma, es interessant veure-ho perquè hi ha coses que l’ull humà no capta, però vist per fotogrames es veu perfectament com es mou un cavall, com cau un gat…

Per acabar hem vist l’inici d’una pel·lícula, i hem estat parlant de cada situació de la camera, m’ha semblat molt interessant veure-ho i comentar-ho, perquè segons com es col·loca pot significar una cosa o una altre.

Deixa una resposta