Improvisació audiovisual

A dos alumnes que no van poder fer la pràctica experimental els he proposat fer un petit experiment amb una aplicació que el centre ha contractat per aquest curs. Es tracta d’Improvisa, la germana avantguardista de Documenta… Encara estem treballant, però de moment us posem l’enllaç a la primera prova que hem fet amb imatges de la pràctica experimental de l’any passat.

improvisa

Pràctica Experimental a Improvisa

Quan hagis clicat a l’enllaç espera’t una mica a que es carreguin la carpeta de sons i la d’imatges, no trigarà gaire. Després puja el volum! i COMENÇA A TOCAR EL TECLAT DEL TEU ORDINADOR COM SI FOS UN ORGUE!

3 Respostes a “Improvisació audiovisual”

  1. jean pierre i jesus Diu:

    ola nois i noies ens ha agradat molt el vostre video, el lloc era molt bo i be iluminat

  2. alex Diu:

    me encanta!

  3. Magali Diu:

    moltes graciaesS…Si la veritat es que fins nusaltres estem orgullosos de la nostra feina..moltes Gracies

Deixa una resposta