GUIÓ_SEQÜÈNCIA 4

SEQÜÈNCIA 4. Dia. Exterior. Paret de l’entrada de l’institut.

Coses que hem d’explicar a la seqüència:
-Incomoditat de la Clara.
-En Martí fa com si no hagués passat res.
-En Pol està incòmode amb el grup.

Acció i diàlegs

-Tot passa a l’entrada de l’institut. Es produeix un moment de tensió perquè en Pol se sent incòmode amb el que ha vist la nit abans, tota la resta d’amics actuen com si res. En Pol i en Sergi es troben a l’entrada i arriben junts al grup on hi ha la Clara. La Clara de seguida va a fer un petó a en Sergi. En Martí arriba des del darrera el vidre, el pica, els altres es giren i després apareix pel davant. També actuen com si res i com si fos un gran amic d’en Sergi. En Pol s’ho va mirant tot. Nosaltres veiem que se encara se sent més allunyat del grup i que no hi està bé. El tornen a convidar a una altra cosa però ell renuncia i al pla final veiem que tothom marxa i que ell es queda sol perquè vol i perquè és com millor està.

sequencia4plans

Deixa una resposta