GUIÓ_SEQÜÈNCIA 2

SEQÜÈNCIA 2. Nit. Exterior. Davant dels finestrals il.luminats del local de la festa.

Coses que hem d’explicar a la seqüència:
-L’ambient de la festa.
-Que hi ha els tres personatges.
-Que en Pol hi està mig bé.
-Que la Clara està descontenta amb el que ha passat.

Acció i diàlegs

Estem a la festa. Veiem l’ambient a través dels vidres il.luminats. La gent entra i els de dins ballen o palren entre ells. També veiem en Pol, la Clara i en Martí que volten per allà. No estan junts. En Pol està cansat i surt per descansa un rato. Es col.loca més enllà de la porta on ja no hi ha tanta llum dels finestrals i s’hi està tranquil. Sent algú que riu i es desplaça més enllà d’on se sent el soroll. De cop mira cap a l’escala exterior i veu a la Clara i en Martí abraçats fent-se un petó. Ells també el veuen i es produeix un moment de tensió, de silenci i creuament de mirades. En Pol se’n va i la Clara li diu a en Martí que la deixi i també se’n va.

Planificació (hem fet fotografies però els actors no hi són tots i no són els alumnes que han de fer els personatges)

sequencia2

Deixa una resposta