Els colors que parlen de nosaltres

El meu nom és Carlos Real i un dels colors que més m’agrada és el color verd que hi ha a la natura, als arbres i plantes. Quan sóc al camp, envoltat d’arbres, enmig de la natura, em sento realment lliure. Lliure per pensar, o per deixar de fer-ho, lliure per parlar, per sentir, per córrer fins a perdre’m en aquesta verdor que sembla que m’està cridant. És un color que aconsegueix relaxar-me i em fa sentir tranquil. Per aquests motius hi ha un lloc al meu institut que m’agrada molt,  perquè es veu el verd del parc del Centre Cívic L’Espai de fons, i això em fa sentir més tranquil. A la foto de la meva presentació es veu aquest lloc que tant m’agrada.

 
Em dic Carolina  Diuen que sóc una persona que vaig molt al meu rotllo i que tinc el meu propi estil. Acostumo a anar vestida amb colors com el fúcsia, gris i negre. M’agrada molt les papallones perquè tenen colors molts vius.  A la meva habitació domina el fúcsia, però en diversos tons i em sento molt a gust envoltada amb aquests colors. He posat aquesta foto feta en un lloc del pati de l’institut on passava moltes estones.

 

Hola,
em dic Cristian Hurtado López. El color que més m’agrada és el blau perquè quan vaig per la rambla de Vilanova, de les botigues em criden els texans, perquè sempre els porto per vestir. També m’agrada el color blau pel mar, perquè és agradable. El meu peu és el blanc. És de marca, he! he!

 

Sóc Noemi i tinc 15 anys, sóc activa, m’agrada tot el que sigui festes o balls o coses que siguin alegres o divertides. Els colors: vermell, lila i rosa són els que més m’agraden perquè són colors bastants vius i alegres i em fan sentir amb més vitalitat o amb més ganes de fer coses. Per exemple, quan em poso colors de roba com el negre o el marro focs, em sento més trista o em noto cansada. La música que més m’agrada és la que es pot ballar perquè em sento com si desconnectés de tot, i perquè ja fa 12 anys que vaig a classes de dansa i em fa sentir com una nena de tres anys, perquè ningú em diu el que he de fer. Quasi sempre vaig amb colors vius,  em representen alegria i ganes de passar-ho bé, sense que ningú et molesti ni que et posin barreres per a res.  A la fotografia em veig al banc del pati on m’assec amb les meves amigues.

 

BLAU, VERMELL I LILA. Aquests són els colors que estan més presents a la meva vida. Sóc Paqui, tinc 15 anys i només tres colors són els que m’identifiquen: blau i  vermell,  perquè sóc culé!!!!!!  🙂 Per alguna raó em diuen “BURBU”, per l’aigua i pel color blau que m’entusiasma. Una altra cosa que m’identifica són els vampirs i d’aquesta afició, el color vermell; a part que també significa passió, amor… I lila és el meu color de la sort, em dóna confort i tranquil·litat.   Aquesta és la meva compaya Jenny que, com sempre, va de vermell. Ens agraden molt els colors i som inseparables.  
Em dic Jennifer Ardila Martínez i tinc 17 anys. Quan jo era petita m’agradava que tot el que m’envoltava fos de color vermell, perquè em feia sentir molt bé i em recordava els llavis de la meva àvia quan se’ls pintava,  o quan  anava a la fira i em comprava globus; i en aquell lloc que tant m’agradava, hi veia tants colors, o fins i tot, quan em comprava una poma molt vermella als llocs de la fira em recordava el conte de la Blanca Neus. Ara que sóc gran, em segueix agradant el vermell, però no estic tan boja per ell com abans. Per exemple, la meva habitació no es de color vermell perquè em semblava excessiu; l’he posada de color lila i rosa perquè em fan sentir molt bé i em transporten a un altre món més meravellós i al meu estil.  En aquesta fotografia aparec  vestida de color vermell i amb la meva amiga Paqui. 

 

Hola em dic  Pablo.  Els colors blancs, blau cel, marró i verd són els que més m’agraden. Sabeu perquè? Doncs perquè són els colors del meu país que tant m’estimo i  que no el canvio per res. M’he volgut posar a la part del darrera del pati de l’institut perquè, des d’aquest lloc, hi ha unes vistes del parc Pompeu Fabra. 

Em dic Mohamed,  tinc16 anys sóc del Marroc, fa un any que sóc a Catalunya i m’agraden els  colors verd, vermell i negre.

Hola sóc el Xavi. Els  colors que més m’agraden són els colors clars perquè sempre donen tranquil·litat i confort, també perquè gairebé tots el colors clars estan en la natura com el verd, el blau etc. També perquè aquests colors em donen molta sort. Però també m’agrada molt el color negre perquè reflecteix tots els colors. A la fotografia em podeu veure al costat del Mohamed, treballant durant una sessió del projecte de Cinema. 

Una resposta a “Els colors que parlen de nosaltres”

  1. Marta (Cinema en curs) Diu:

    Hola a tothom! Sóc la Marta; formo part de l’equip que organitza Cinema en curs.
    Ara que ja us coneixem a tots i totes gràcies a les presentacions que heu fet ens agradaria molt saber com ha anat l’experiència dels Minuts Lumière! Com van anar els rodatges? Tenim moltes ganes de veure els vostres Minuts!

Deixa una resposta