PELI FOTOGRAMES

Els nens i nenes de la classe del Barça hem treballat molt per crear, produir i dirigir aquesta peli. Ens hem divertit molt fent la peli, ja que nosaltres també som protagonistes….després de moltes hores de feina i més de mil fotos ja podeu gaudir del nostre primer curt.

Fem ninots!

Aprofitant que estem treballant algunes plantes, hem fet uns ninots molt xulos que els-hi creixen els cabells!
Primer agafem un mitjó de mitja, hi afegim llavors de gespa, a continuació hi posem terra i ja podem muntar i decorar el ninot.
Si l’anem regant i deixant que li toqui la llum del sol… li van creixent els cabells!
Ens han quedat molt xulos!

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

Els animals

Aquestes dues últimes setmanes hem treballat els animals. Al final cada grup ha triat un tema diferent, uns els micos, uns altres els gossos, hi havia un grup de fèlids (lleó, linx i tigre blanc) i per últim el fons marí. Ens ha agradat molt treballar aquest tema hem torbat molta informació a llibres que els nens i nenes han portat, imatges, vídeos i webs a internet. Al final cada grup ha fet una petita exposició per explicaa la resta de companys que havien après.

GERMINEM MONGETES I LLENTIES

Els alumnes de segon hem plantat mongetes i llenties i hem observat el seu creixement. Les hem posat davant la finestra perquè tinguin llum i les hem regat quan necessitaven aigua. Hem pogut veure que algunes han crescut més ràpid que les altres, algunes no han crescut i d’altres s’han podrit a mig crèixer. Ens ha agradat molt!