PROJECTE RIUS: estudi d’un tram del Flamisell.

Des de fa uns anys els alumnes de cicle superior col·laboren en el “projecte rius”. Aquest projecte pretén recopilar i analitzar una sèrie de dades científiques que ens permeten conèixer l’estat i l’evolució d’alguns rius de Catalunya.

Els alumnes de cicle superior al riu Flamisell.

Els alumnes de cicle superior al riu Flamisell.

Els alumnes de cicle superior de l’escola “els Raiers” estudien un tram del riu Flamisell proper a l’escola. Analitzant la concentració de nitrats de l’aigua sabem, per exemple, el nivell de contaminació que hi ha al riu a causa dels purins o els adobs químics.

 

La Mireia i el Toni agafen mostres de l'aigua

La Mireia i el Toni agafen mostres de l’aigua

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *