Categoria: Carns
Origen: Espanya > Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Valoració: 0/5 (1 valoracions)
Etiquetes:
Ingredients
1 capseta de canelons.
200 g. de vedella.
200 g. de carn magre de porc.
2 pits de pollastre.
1 tall de cansalada viada.
2 fetges de pollastre.
1 cervell de xai.
1 copeta de vi ranci.
1 ceba.
Oli, sal.
2 fulles de llorer.
1 cabeça d’alls.
1/4 de llet.
1 cullerada sopera de farina.
20 g. de “foie gras”
Beixamel:
50 g. de mantega.
60 g. de farina.
1litre de llet.
Sal, pebre.
Nou moscada.
50 g. de formatge ratllat per gratinar.
Hello again!
Nuria, I finally got 312 score!
The other day I went and that, I DID 312 points! 🙂
I finally reached the record for this game!
Yujuuu!
Goodbye and antler other!!
Play the game, play …
Ariadne.
🙂 Bye.
M’agradat molt aquest joc i la meve puntuació més alta a sigut: 229 punts 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello!!
jo he tingut 215 punts Núria…. m’has guanyat!!! 🙁
Però igual-ment, et felicito!!! 🙂
A mi tambè m’ha agradat molt aquest joc…
Es guay!!
Good bye***
Hola a tots es molt xulo i divertit aprens moltes paraules .Ja me passat un nivell i la meva puntació mes alta es 121 punts.
ADEU !!!!
BYE BYE !!!
Canelons a la catalana
Categoria: Carns
Origen: Espanya > Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Valoració: 0/5 (1 valoracions)
Etiquetes:
Ingredients
1 capseta de canelons.
200 g. de vedella.
200 g. de carn magre de porc.
2 pits de pollastre.
1 tall de cansalada viada.
2 fetges de pollastre.
1 cervell de xai.
1 copeta de vi ranci.
1 ceba.
Oli, sal.
2 fulles de llorer.
1 cabeça d’alls.
1/4 de llet.
1 cullerada sopera de farina.
20 g. de “foie gras”
Beixamel:
50 g. de mantega.
60 g. de farina.
1litre de llet.
Sal, pebre.
Nou moscada.
50 g. de formatge ratllat per gratinar.
Hello again!
Nuria, I finally got 312 score!
The other day I went and that, I DID 312 points! 🙂
I finally reached the record for this game!
Yujuuu!
Goodbye and antler other!!
Play the game, play …
Ariadne.
🙂 Bye.