SORTIDA LUDICOESPORTIVA AL PRAT.

El passat dijous 6 de maig l’alumnat de primer va realitzar una sortida ludicoesportiva al Parc Nou del Prat. Van gaudir d’un dia espectacular a l’aire lliure on van poder realitzar diversos jocs com el shootball, l’oca saludable, el ringo, les bitlles, les cordes, carreres de sacs, el paracaigudes…

Si voleu veure les fotografies d’aquesta jornada tan divertida, cliqueu aquí.

SANT JORDI HA ARRIBAT I A L’ESCOLA HO HEM CELEBRAT!

Fa molt i molt de temps, 

el poble de Montblanc era devastat per un monstre ferotge i terrible…

 

Amb l’inici de la llegenda de Sant Jordi donem la benvinguda a la celebració d’aquesta diada tan assenyalada a la nostra escola.

Durant els últims dies s’han portat a terme un seguit d’activitats relacionades amb aquesta festa. Partint dels projectes treballats i emprant la metodologia del treball cooperatiu s’han realitzat diferents produccions literàries com ara poemes, rodolins, còmics, endevinalles, representacions i contes que plasmen la imaginació i la creativitat del nostre alumnat utilitzant les diferents llengües treballades a l’escola.

Ens agradaria compartir amb vosaltres els rodolins tan enginyosos i divertits que han inventat els nens i nenes de primer.

Esperem que ho gaudiu molt.

Bona diada de Sant Jordi a tothom!

SORTIDA AL PALAU DE LA MÚSICA.

TRENCADÍS DE CANÇONS.

El passat 26 de març, les nenes i els nens de primer van realitzar una sortida al Palau de la Música. Van gaudir d’un espectacle que combinava tres elements arquitectònics molt característics del Palau –la donzella de la façana, les palmeres  i el cavall alat del segon pis–, tots ells personificats sobre l’escenari, es converteixen en els protagonistes d’aquest concert. Instruments acústics, la veu cantada, sons electrònics, conviuen en aquesta proposta artística. Una curiosa barreja de poesia, cançó i dansa que ens situa entre la modernitat i la tradició.

Cliqueu aquí per veure les fotografies.