Peer Gynt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_4aSUTz4yew&feature=player_embedded#![/youtube]

Dijous 23 de febrer anirem a veure al teatre La Sitja de Fornells aquesta audició de la historia de PEER GYNT, d’Eduard GRIEG.

Es tracta d’escoltar, molt ben interpretats, fragments de l’obra arranjats per piano i violí que serveixen per il·lustrar una història basada en la original de Ibsen però adaptada als temps actuals i on el protagonista és un nen d’ara. El nostre Peer es pensa que és molt valent. De fet , es pensa que és el més valent de tots! Però la vida, que és plena de Trolls, uns éssers burletes i una mica malèfics, li ensenyarà que per aconseguir el que es vol a vegades no cal anar gaire lluny.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *