El Festhivern

El dimarts 22 de Desembre per la tarda vam celebrar el Festhivern.
A Cicle Inicial vam decidir que escenificariem els diferents esdevinements o celebracions que es realitzen a Catalunya durant l’època nadalenca: La loteria, El pessebre vivent, El tió, Els sants innocents, La nit de cap d’any i La nit de reis.
Els alumnes i els mestres estavem molt il·lusionats, vam assajar de valent perquè sortís molt bé.
Vam portar unes disfresses i un vestuari molt bonic, feiem molt de goig! Tots: alumnes, pares i mestres, ens ho vam passar molt bé i vam gaudir de totes les actuacions.

La castanyada

El divendres 29 d’Octubre vam celebrar la festa de la castanyada, durant la setmana, vam fer amb els alumnes les paperines, i el mateix divendres al matí van venir algunes mares a ajudar a tallar les castanyes que el Miquel va torrar al foc.
Per la tarda, vam anar al patí i ens vam asseure per observar les diferents actuacions. A cicle inicial vam cantar la cançó: “La castanya”.
Seguidament, ens vam asseure en rotllona per menjar les castanyes, estaven molt bones! I finalment, vam jugar una estoneta al patí.

Som la classe de 1r C

Hola, sóm els alumnes de 1C “la classe dels DOFINS.” Som un grup format per 21 alumnes, 12 nens i 9 nenes. Som molt actius i ens agraden molt els dofins, doncs els estem estudiant i ens interessen molt. La nostra senyoreta es diu Amàlia i tenim també molts altres mestres: la Mireia, la Noemí, la Noemí P., l’Eduard, la Rosa M., el Jonathan, l’Albert, i l’Anna. Estem molt contents de tenir-los a l’aula perquè ens ensenyen moltes coses. Encara que ens costi molt començar a treballar i fer-ho en silenci, estem molt motivats per aprendre i col.laborar en totes les tasques que ens encomanin.

p1070228

Som la classe de 2on B

img_0023Hola, com va?

Som la classe de 2on B de l’escola CEIP Herois del Bruc, som 25 nens/es amb moltes ganes d’aprendre, treballar i divertir-nos, i per això ens ajudarà el nostre tutor, l’Oriol.

En aquest apartat podeu trobar les diferents activitats que realitzarem durant el curs.

Així que ànims i som-hi!!!