Projecte de medi: Què és un Lapbook?

En aquest primer trimestre els alumnes de primer de Primària estan immersos en el projecte dels animals. Durant aquest temps, hem aprés moltes coses sobre ells, si són: vertebrats o invertebrats; ovípars o vivípars; carnívors, omnívors o herbívors; terrestres, aquàtics o aeris; salvatges o domèstics; etc.

Arribats aquest moment finalitzarem el projecte amb la elaboració d’un Lapbook sobre un animal elegit pels alumnes i les seves famílies.

Què són els Lapbooks?
Són un treball d’investigació, on es reflecteix tot el que s’ha aprés de manera resumida i gràfica sobre un tema concret, en el nostre cas sobre un determinat animal.

Per què fem un Lapbook?
Per aconseguir que els alumnes es converteixin en investigadors i veritables experts dels animals que han triat, a més de poder compartir amb la resta de la classe tot el que han après.

Utilitzarem el Lapbook per reunir la informació de manera resumida sobre cada animal en un únic lloc, materialitzant el que han après de manera gràfica i ordenada.

A continuació us facilitem l’enllaç sobre el model que seguirem a l’aula: https://prezi.com/1ia1my81ku0v/el-kiwi/

També us facilitem l’enllaç per veure les gravacions dels Lapbooks sobre els animals dels alumnes de primer del curs passat: http://blocs.xtec.cat/cicleinicial/2015/12/17/els-nostres-lapbooks/

Gràcies per la vostra col·laboració!

Aquest article ha estat publicat en CURS 2016-2017. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari