Teatre: “La Blancaneus i els set nans”

Les nenes i nens de primer hem representat avui, davant de tots els pares i mares i companys de l’escola l’obra de teatre de “La Blancaneus i els set nans”. Després de molts dies d’assaig, hem pogut demostrar que tot esforç té la seva recompensa fent una molt bona actuació!

Podeu veure les fotos al següents enllaços:

1r A:

https://photos.app.goo.gl/wYbfmyKK9ND3T9826

1r B:

https://photos.app.goo.gl/smmGeH2Xr1XzCQH3A

Per carnaval, directes a la lluna!

Aquest divendres vam celebrar el carnaval a l’escola. Al matí el rei carnestoltes va inaugurar el Carnaval i a la tarda vam fer la rua pels volts de l’escola. El nostre cicle ens vam disfressar de coets, per anar directes a la Lluna! Després de fer la rua pels carrers del barri, vam fer un ball davant de totes les mares i pares. Ho vam fer genial!

Fotos i vídeos al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/G3LJUtZMahbcrEot5

 

Taller d’estampació i segells

Els nens i nenes de 2n A i 2n B hem fet un taller d’estampació. Amb diferents materials i pintura hem estampat i creat les nostres composicions artístiques. També hem practicat la tècnica de carvar un segell de goma fent servir les gúbies i els nostres dissenys.

Així és com ens han quedat els nostres segells, i per veure més fotos podeu clicar al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/BhL79WvVAwYzm5wW9

Trasplantem enciams i apis

Les nenes i els nens de 1r seguim treballant al nostre hort. Aquest cop observem que a l’hort de Cicle Mitjà han crescut molts enciams  i a l’hort de Cicle Inicial han crescut molts apis, segurament de llavors de l’any passat. Així que amb l’ajuda d’en Pere, trasplantem enciams i apis d’un hort a l’altre perquè tothom en tingui. I un cop acabada a feina, a regar!

Podeu veure les fotos al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/YghN1hy8H4cLScfw9

 

A 2n comencem a ser astronautes!

L’alumnat de 2n estem iniciant el projecte de: “Ser un bon astronauta, viatge a l’espai.” Aprendrem tot el que està relacionat amb la Terra, la Lluna, els astronautes i el sistema solar. És un projecte on treballem en grups i conjuntament les dues classes de 2n A i B. Hem començat el viatge descobrint la Terra i ara ja estem a punt per l’enlairament!
Aquests dies ens trobareu pel sistema solar donant voltes i descobrint les seves meravelles.

Podeu veure més fotos a aquest enllaç:

https://photos.app.goo.gl/6taiDWiqo2JsUcNH6

 

Racons de llengua catalana a 1r

Els nens i nenes de 1r una de les metodologies que utilitzem per treballar la llengua catalana és per racons. A cada espai es treballa de manera individual i autònoma. Les activitats són molt divertides i dinàmiques: hem de confeccionar una frase, relacionar descripcions amb el dibuix d’un nen o nena, crear paraules amb lletres escrites a taps de plàstic, escriure les parts del cos a una pissarra màgica…
Quan acabem un espai anem a fer-ne un altre de diferent. Ens agrada molt!

Si voleu veure més fotos, cliqueu al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/Bk5iTuqZvmRcrNjn8