Últim dia del trimestre a la piscina!

L’últim dijous del trimestre les nenes i els nens de 1r curs vam fer l’última sessió de piscina del primer trimestre. Ens ho vam passar genial, ja que vam fer molts jocs i vam poder gaudir de tot el que hem après durant el que portem de curs.
Ara comencem el segon trimestre encara amb més ganes de seguir evolucionant!

Podeu veure un vídeo muntatge molt divertit:

https://photos.app.goo.gl/kpxUANg4QB43YhgS8

Esperem que us agradi!!

Tió, tió, caga torró!

Aquest divendres les nenes i els nens de cicle inicial vam cagar el tió a l’escola. Es va portar molt bé i ens va cagar joguines i llibres per a tots! Vam estar molt contents!

També el dijous vam tenir la visita dels patges. Els vam fer un dibuix i els hi vam entregar. Ells ens van donar una capsa de colors a cada nena i nen. Moltes gràcies patges!

Per veure el vídeo del tió, premeu al següent enllaç:

http://photos.app.goo.gl/Qewx6stWt6T6VeA89

Per veure fotos dels patges, premeu aquí:

http://photos.app.goo.gl/cLbfhnASocWftrJ39

Taller de joguines de nens o de nenes

Aquest dilluns, els alumnes de 1r i 2n vam fer un taller de joguines. Van venir dues noies i ens van ensenyar que no hi ha joguines només per nens o per nenes, sinó que tot són joguines i totes i tots podem jugar al que més ens agradi. Vam estar jugant a les nines, a les cuinetes, a cotxes i a ser mecànics i mecàniques. Ens ho vam passar molt bé!

Si voleu veure fotos cliqueu:

http://photos.app.goo.gl/KDHd44Vbwq53ze6W8

Visita a la biblioteca municipal de Manlleu

Aquest divendres dia 30 de novembre les nenes i els nens de 1r vam anar a la biblioteca de Manlleu. Vam fer una visita guiada amb la Magda on també ens va explicar les normes de la biblioteca. També ens van ensenyar com estan classificats els llibres per així poder trobar els que busquem. Llavors ens va explicar un conte molt bonic que es deia “la muntanya de llibres més alta del món”. Ens va agradar molt!
Finalment ens va deixar una estona per poder triar contes i poder-los llegir. I tot això ho vam fer amb molt de silenci, perquè vam aprendre que a la biblioteca s’hi ha de parlar molt fluixet…

Per veure fotos cliqueu aquí:

http://photos.app.goo.gl/68dUQ6bjnoxfzHTe7

http://photos.app.goo.gl/tR3tphvjH6KFE71M7

La setmana del Projecte del bosc

Aquesta setmana hem fet el projecte interdisciplinari del bosc. Les classes de 1r i 2n hem fet grups barrejats i hem treballat conjuntament, nenes i nens de 1r amb nens i nenes de 2n. Hem fet moltes activitats diferents però totes relacionades amb el bosc. Hem conegut quins animals viuen al bosc, com podem saber quants anys té un arbre, a diferenciar els diversos tipus d’arbres que tenim als nostres boscos, a reconèixer les diferents parts dels arbres i a conèixer moltes aventures a través dels contes que hi havia a la biblioteca del bosc.

També hem fet una espelma amb les fulles que hem recollit i hem pintat un mural amb molt avets i ens ha quedat genial!! Amb tot això hem creat un bosc molt bonic i acollidor dins de la nostra escola!

Esperem que us agradin les fotos, que les podreu veure al següents enllaços:

https://photos.app.goo.gl/i1a4aUwAwWdfxiSB9

https://photos.app.goo.gl/UjCtmZWB7dyUVj4i6

https://photos.app.goo.gl/s5LF5juKeKZwzED27

https://photos.app.goo.gl/sAUp4yMv3K71ricA6

https://photos.app.goo.gl/V99JQxEVkMkvLP2y8

El projecte del bosc

Hola a tothom!
Aquesta setmana els nens i nenes de 1r i 2n treballarem el projecte del bosc. Per això cada dia al matí farem diferents activitats i tallers relacionats amb el bosc i el dilluns que ve, per acabar-lo, anirem a l’arborètum per poder veure i experimentar tot allò que hem après!
Quines ganes tenim de començar el projecte!

La castanyada!

El dimecres, 31 d’octubre vam celebrar la castanyada a l’escola.

Al matí va venir la Castanyera a les classes, ens va portar castanyes i ens va ensenyar els fruits de la tardor. A la tarda vam ballar les danses al teatre perquè va ploure i llavors vam menjar les castanyes que ens havia portat la Castanyera. Estaven molt bones!

Si voleu veure les nostres fotos de les danses i de la Castanyera, premeu als següents enllaços:

https://photos.app.goo.gl/nzx2BrNkCcC3bpWY7

https://photos.app.goo.gl/c6tiDP8bp8y65z1k7

https://photos.app.goo.gl/wJxfmmSWdr387qRXA

 

A 1r iniciem l’activitat de piscina!

El dia 27 de setembre els alumnes de 1rA i 1rB vam començar l’activitat de piscina. Durant el curs tots els dijous anirem a la Piscina Municipal de Manlleu a aprendre a nedar. Marxem amb l’autobús fins a la piscina i un cop allà ens preparem per entrar a l’aigua. Ens ho estem passant molt bé i alhora ens estan ensenyant a gaudir de l’aigua. Saltem, ens esquitxem, nedem, posem el cap a l’aigua, juguem…Ens ho passem genial!

Podeu veure fotografies de l’activitat al següent enllaç:

1r A: https://photos.app.goo.gl/1Nd8VsfdTELCM5K48

1r B: https://photos.app.goo.gl/gABc4UnNFyL1QE6N6