TALLERS: FEM LA CARPETA DE PLÀSTICA

Hola!
Els dimecres a la tarda fem 4 tallers intercicles i ens barregem nens i nenes de primer i segon. A l’aula de primer hem estat elaborant la carpeta de plàstica on hi guardarem tots els dibuixos fets durant el curs.
Cal dir que a cada taller hi havia un màxim de 10 alumnes i que han gaudit al màxim amb totes les activitats proposades.
Durant 4 sessions seguides anaven al mateix i llavors canviaven.
Han fet la carpeta a partir d’una cartolina blanca doblegada. En una cara havien de pintar-hi el seu nom, però sense més indicacions, de manera lliure. A l’altra, havien de pintar un dibuix abstracte amb diferents colors i diferenciar-ho amb pintura negra. Cosien els dos costats amb llanes de colors amb o sense agulla. A vegades hi havia tant de silenci, de tanta concentració, que havia de posar música de fons! A mi m’ha encantat fer aquest taller, però crec que tots els que hi han passat podrien dir el mateix.
Mireu quina colla d’artistes que tenim a Cicle Inicial.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Free digital slideshow made with Smilebox

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *