NOVA PÀGINA WEB

Aquest curs l’escola d’Ulldecona s’endinsa al món de nodes.

NODES és un servei del Departament d’Ensenyament que proporciona una web amb funcionalitats avançades als centres educatius de Catalunya.

Així que si ens voleu seguir clica al següent enllaç:

http://escolaulldecona.cat/

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bon balanç de la jornada continuada

Mestres, alumnes i famílies valoren el primer curs en què s’ha incorporat la jornada continuada a l’escola en un reportatge a Canal 21.

 

Sílvia Alarcón // ULLDECONA

L’escola Ramon i Cajal d’Ulldecona ha fet un balanç positiu del primer curs amb horari intensiu. El centre ha implantat aquest nou sistema amb l’objectiu de millorar el rendiment acadèmic dels seus alumnes. Celi Subirats és la directora del centre.

Els pares i mares també han valorat positivament el nou horari, que ha permès ampliar les hores dedicades a les activitats extraescolars. De fet, des de l’AMPA s’ha impulsat una oferta conjunta de propostes d’entitats públiques i privades del municipi, amb l’objectiu d’estendre el projecte educatiu fora de les aules. Així ho explica Mireia Sans, membre de la junta de l’AMPA.

Els alumnes també s’ha mostrat satisfets amb el nou horari. Amb la jornada intensiva, els alumnes inicien les classes a les 09h i finalitzen a les 14 hores.

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a , , , , , | Deixa un comentari

FESTIVAL FINAL DE CURS

El dimecres 21-6-17 vam fer un festival per acomiadar els alumnes de 6è i per celebrar l’acabament de les classes i el començament de l’estiu. Ha sigut un curs molt intens i molt bonic!!!

Aquí teniu una pinzellada de la festa:

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Let’s talk about four groups of food. Year 1

Els alumnes de 1r han treballat el menjar, han fet un treball cooperatiu i ens volen explicar el vocabulari que han après. Enjoy it!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Let’s talk about our favourite recipes. Year 6

Els alumnes de 6è han estat treballant les receptes en anglès. Alguns ens van ensenyar com preparaven els seus plats exquisits a casa. Altres ens va explicar la seva recepta a la classe.

 

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

JORNADA TREBALL FAMÍLIA-ESCOLA

El passat 6 de maig vam gaudir d’una jornada de treball cooperatiu entre les famílies de l’escola i les mestres. També van venir a col·laborar la gent de l’Onada. Va ser un dia molt profitós i agradable on vam poder treballar tots junts i deixar l’escola ben bonica. A més, vam gaudir d’un esmorzar comunitari on cadascú va fer la seva aportació. Aquí teniu una mostra de les activitats que vam realitzar.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VOTEU LES FOTOS DE L’ESCOLA

Amb motiu del Dia de l’Educació Física al carrer (DEFC), al qual va participar la nostra escola, s’ha organitzat un concurs de fotografia sobre les activitats que vam realitzar els centres d’arreu de Catalunya.

L’Escola Ramón y Cajal hem presentat tres imatges. Podeu votar les tres i cada dia. Els guanyadors del concurs rebran una dotació econòmica per a material del centre.

Animeu-vos a votar al següent enllaç:
http://www.defc.cat/votacions/

Publicat dins de General | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

DIA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER I VISITA A LA BIBLIOTECA

L’alumnat de Cicle Superior va realitzar jocs tradicionals davant de l’escola per celebrar el Dia de l’Educació Física al carrer el dimarts 25 d’abril.

Era el mateix dia que els alumnes d’Infantil anaven a la Biblioteca.

Ho van recollir a l’informatiu de TVU i aquesta és la notícia que van elaborar:

I aquest és el reportatge:

Publicat dins de Cicle Superior, Educació Infantil, General | Etiquetat com a , , , , , , , , | Deixa un comentari

SANT JORDI 2017

Del 18 al 21 d’abril a l’escola “Ramon y Cajal” d’Ulldecona portem a terme la setmana cultural. Realitzem un conjunt d’activitats diverses: Conta-contes de l’alumnat del centre als xiquets i xiquetes d’infantil, jocs al pati de fruita, conta-contes a càrrecs dels iaios, lectura de poemes en veu alta, gimcana literària, audicions de la banda, ball de sardanes, exposicions dels contes viatgers, etc.

També hem elaborat una revista digital, on cada nivell explica alguna activitat que ha portat a terme durant aquest curs escolar.

Esperem que us agradi!! I feliç diada de Sant Jordi!

Resultat d'imatges de sant jordi joan turu

Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’ESCOLA PARTICIPA AL PROGRAMA ‘DIVENDRES’ DE TV3

UN grup d’alumnes de Cicle Mitjà i Superior, en representació de tota l’escola han participat al programa ‘Divendres’ dedicat a Ulldecona.

Aquí en teniu la seua intervenció:

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari