Obra de teatre de 5è

El llarg de la setmana cultural, els alumnes de 5è van participar en una representació sobre la Campanya de Donació de Sang.

Els nens de 5è B van ser els encarregats de fer tot els decorat i atrezzo. I els nens de 5è A van realitzar la representació per tots els nens d’Educació Infantil.

Ha estat una experiència molt enriquidora, tant grans com petits vam gaudir d’aquesta activitat!

https://photos.app.goo.gl/NSwQGJBsQud8vakV7

Sortida al port de Mataró E.I.

QUE BE ENS HO VAM PASSAR AL PORT DE MATARÓ !!!

VAM PASSEJAR AMB BARCA I ENS VAM MULLAR LA CARA AMB LES ONADES QUE SALADA ESTAVA L’AIGUA!!

QUE DESPRESA ANAVEN EN ROGER I L’ALEX, ELS NOSTRES CAPITANS DE LA BARCA!!

DESPRÉS VAM ANAR AMB EL JOSEP QUE ENS VA EXPLICAR QUINS ANIMALS VIVIEN AL MAR I ENS VA ENSENYAR FOTOS DE CARGOLS MARINS I ESTRELLES. I EL MÉS SORPRENENT VA SER QUE VAM PODER TOCAR UNA TAURÓ PETIT QUE ESTAVA ADORMIT!!! QUINA PELL MÉS SUAU SI LA TOCÀVEM PER UN CANTÓ I MÉS RUGOSA SI LA TOCÀVEM AL REVÉS!!

VAM PODER FER TOMBARELLES I ESTIRAR-NOS PER LA SORRA SENSE SABATES I DESPRÉS JUGAR ALS GRONXADORS DE LA PLATJA I DEL PORT. QUIN GRAN DIA…….REPETIREM!!

https://photos.app.goo.gl/b5SDYrT1S4PbH2Vq9

Campionat d’aualé

El passat 29 de maig els alumnes de 6è van participar en en un concurs d’aualé, un joc de procedència africana, a on l’estratègia és important per guanyar al contrincant.

Els guanyadors amb el 1r lloc van ser els alumnes de 6èA del Mar Mediterrània, el 2n lloc per 6èB del Mar Mediterrània i el 3r lloc per 6è de Rocafonda.

Aquí teniu unes fotos!

https://photos.app.goo.gl/D4Sjn173gq8YN34A6

Colòlies de 6è a Rialp!!!

Els alumnes de 6è han anat de colònies a Rialp (Lleida). Han estat allotjats a l’hotel “Condes del Pallars”. I han participat en esports d’aventura, com l’escalada, la tirolina i el ràfting pel riu Noguera Pallaresa. A més han pogut gaudir d’un dia fantàstic al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici. Sempre acompanyat pels inoblidables monitors, la Gisela i el Polete, que també els hi han preparat un joc de nit pel poble de Rialp i una fantàstica discoteca a on ho han donat tot ballant!!!!!

Unes vivències entre tots els companys per recordar!!!!

https://photos.app.goo.gl/cU8CkuMTdEvT77nD8

 

Sortida de 5è a les coves de Montserrat

Dijous passat, el curs de 5è de primària va anar a visitar les coves de salnitre de Montserrat.

Abans d’entrar, vam realitzar tres tallers pel mig del bosc amb els monitors de l’empresa contractada. Conèixer la flora i fauna de Montserrat, orientació, ….

Un cop acabats els tallers va arribar l’hora d’entrar a la cova, vam pujar unes  390 escales fins arribar a l’entrada. Allà dins feia fred, ens van projectar la història de les coves dins de la mateixa cova, després vam fer el tour per dins.

Va ser genial!!!

https://photos.app.goo.gl/nPa8VFgUa3RfgrTK7

https://photos.app.goo.gl/szMGLeGExRzxytaB8