PROJECTES

Hola pares i mares, com ja sabeu estem estudiant la festa major de l’Arboç i algunes de les seves entitats (castellers, diables, ball de bastons i nans i gegants). Durant aquests dies ens han vingut a visitar l’Antonio (l’avi de la Carla), El Garotet i els diables.

JOAN RIPOLLÉS.
Durant un llarg periode a l’hora de plàstica hem treballat el autor Joan Ripollés, pintor i escultor de Castelló. Les obres d’art treballades són “EL SOL”, “LA FONT DE CARGOLS”, “LES CARES”, “EL CIENTÍFIC” I UNA OBRA D’ART CREADA PER ELLS AMB LES CARACTERÍSTIQUES DE LES OBRES DE RIPOLLÉS.
Una d’aquestes obres ja la teniu a casa, ja que va ser el regal de nadal dels vostres fills, LA FONT DE CARGOLS.
Us deixem un recull de fotos de tots els nens de P5, Merlot, Macabeu i Garnatxa.

L’INTERIOR VERMELL

henri-matisse-interior-vermell2

HOLA FAMÍLIES, HEM ESTAT UNA MICA ENFEINATS PERÒ AQUÍ TENIU UNA EXPOSICIÓ DE FOTOS QUE ENS FAN FER QUAN ELABORAVEM I COMPOSAVEM AQUEST MARAVILLOS QUADRE.

COM A BONS ARTISTES HEM COMENÇAT A TREBALLAR DIFERENTS PINTORS. EL PRIMER HA SIGUT MONET AMB EL SEU QUADRE “EL PONT JAPONÈS”, DESPRÉS DE L’OBSERVACIÓ D’ELLA CONCLOEM QUE AQUEST QUADRE REPRESENTA LA TARDOR, ELS SEUS COLORS I LES SEVES CARACTERÍSTIQUES.
AVUI PRESENTA L’OBRA L’AULA DELS MACABEUS, ESPEREM QUE US AGRADI.

puente-japones-posters-monet

EN LES NOSTRES HORES DE PLÀSTICA TREBALLEM DIFERENTS OBRES D’ART, ALGUNES TINDRAN COM A REFERENT EL PROJECTE QUE S’ESTÀ TREBALLANT I ALTRES NO.
EL PROCÉS D’ELABORACIÓ ÉS EL SEGÜENT:
OBSERVACIÓ DIRECTA O INDIRECTA DE L’OBRA, ANÀLISIS D’ELLA PRESENTADA A CLASSE I REPRESENTACIÓ D’AQUESTA.

AVUI US PRESENTEM LES OBRES D’ART DE LA VINYA TREBALLAT EN TOT EL NIVELL, EN AQUESTA OCASIÓ ELS ARTISTES SÓN ELS GARNATXA, PERÒ NO PATIU PERQUÈ CADA OBRA LA PRESENTARÀ UN GRUP DE P5. ESPEREM QUE US AGRADI… MIREU MIREU!!

2 thoughts on “PROJECTES

  1. BEGO I ANNA BUNDO

    QUINA FEINA MES MACA QUE HEU FET SEGUR QUE D’AQUÍ SURT UN O MÉS ARTISTES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *