LES CONSIGNES DEL CARNESTOLTES

 
COM CADA ANY EL CARNESTOLTES ENS HA DONAT UNA SÈRIE DE CONSIGNES A SEGUIR PER TAL QUE AQUESTA SETMANA SIGUI PLENA DE GRESCA I DISBAUXA.  AQUEST ANY PERÒ HA DIT ALS NENS I NENES DE 6e QUE S’INVENTESSIN LES CONSIGNES I QUE QUÍ NO LES COMPLÍS, UNA CREU LI HAN DE POSAR A LA CARA. EL DILLUNS HAVÍEM D’ANAR DE FELINS, EL DIMARTS AMB PIJAMA, EL DIMECRES DE PALLASSOS I EL DIJOUS DE “RAPERO” I DIVENDRES LA RUA DE CARNAVAL!!!! 

MIREU COM VAM QUEDAR !!!!

One thought on “LES CONSIGNES DEL CARNESTOLTES

  1. ELI.VENTURA

    Tenim el carnaval més bonic de la comarca !!!!!!!!!!!! Els nens s’ho han passat d’allò més bé, estaven molt il.lusionats en fer-se ells mateixos la disfressa. Tot això només amb una samarreta. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *