El grill dormilega ens coneix a tots.

HOLA SYRAH!!!!

Ara sí que ja conec a totes les vostres famílies. He fet moltíssimes coses i m’he divertit molt; he anat a Port Aventura, a la Festa del Súpers, a les Desenals de Valls, a fer costellades, a la Vall de Boí, a Andorra, a la muntanya, he fet companyia als germans petits que han estat malalts, he jugat a cotxes, a nines, he anat amb bicicleta, m’heu curat la poteta, he anat a l’hospital, he menjat mandonguilles, magdalenes, crossants, … us he ajudat a fer el pessebre, l’arbre de Nadal, he vist alguns dels vostres tions, també he anat al bosc…. i moltes, moltes coses més.

Estic tant  content que tinc moltes ganes de tornar a casa vostra, comenceu a fer-me un lloc que aviat tornaré.

Mentre us deixo aquest petit record.

Un petó.

El Grill Dormilega.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *