COLÒNIES A CASTELLNOU DEL BAGES

EL DILLUNS 10 I DIMARTS 11 VAM ANAR DE COLÒNIES A CASTELLNOU DEL BAGES. LA TINA COLORAINES, UNA PAPALLONA, ENS VA ENVIAR UNA CARTA A L’ESCOLA I DESPRÉS ALLÀ LA VAM CONÈIXER. ENS VA PREPARAR MOLTS JOCS, ACTIVITATS,… TAMBÉ VAM DORMIR EN LLITERES I VAM MENJAR AL MENJADOR DE LA CASA.

A LA NIT VAM BUSCAR ESTRELLES AMB LES LLANTERNES, LES HAVIA PERDUT LA TINA COLORAINES.

VA SER TOT MOLT DIVERTIT I ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!!

MIREU COM VA ANAR:

3 thoughts on “COLÒNIES A CASTELLNOU DEL BAGES

 1. RICARD i ANNA

  AQUÍ LA TRANSCRIPCIÓ DE L’EXPERIÈNCIA DEL RICARD: “M’ha agradat molt el bosc i també la Tina Coloraines i el pinzell de la Tina Coloraines perquè he agafat moltes estrelles i les he posat en una capsa. M’ha agradat molt també la casa i les lliteres. Després m’ha agradat on he dormit amb el sac, estava molt calent. M’he vestit i m’he posat la samarreta de colònies i he anat a jugar. Ahir m’ho vaig passar molt bé: vaig anar anar a la pista i al bosc hi havia una cabana plena de troncs i també hi havia un “llop” (eh?: de veritat, no t’enganyo!)”.
  CREC QUE VA ANAR MOLT BÉ, LES FOTOS EN SÓN UN TESTIMONI. MERCI PER PENJAR-LES TANT RÀPID, SOU UNES “CURRANTES”.

 2. PAULA I MAITE

  A LA PAULA,LI HA AGRADAT MOLT LES COLONIES,DIU QUE S´LO HA PASSAT SUPER BE.EL QUE MES LI HA AGRADAT HA SIGUT LA TINA COLORAINE, FER LES BOLETES DE COLORS PER FER UNA TITELLA, RECOLLIR LES ESTRELLES QUE SE LI HABIEN CAIGUT A LA TINA COLORAINE,PERO SOBRETOT EL QUE MES LI HA AGRADAT HA SIGUT DORMIR AMB ELS SEUS AMICS.DIU LA PAULA QUE TE GANES DE QUE LA MONTSE ES POSSI BONA PER ANAR L´ANY QUE VE DE COLONIES AMB ELLA.AHHH!!!I LES FOTOS XULISIMAS.:-)

 3. ELI.VENTURA

  Un 10 per las colonies!!!!!!!!!!!! El Dídac ha vingut contentissim, l’hi han agradat molt, estava radiant…He preguntat a las ”profes” que tal el lloc, els nens, la gent d’allà, el menjar i diuen que genial,que perfecte…
  UN 10
  Segui-ho aixi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *