ACTUACIÓ DELS CASTELLERS i GRALLERS A L’ESCOLA.

Per posar fi al projecte, vàrem escoltar en directe el so de la gralla i del Timbal, gràcies al pare i germà de l’Abril, el Ricard i el Pau. Ells tambè ens van explicar les parts d’aquests instruments, i per acabar ens van tocar una cançó els dos junts.
Moltes gràcies als dos!!!
Tambè vam observar en directe varis castells al pati de l’escola. Gràcies a varis castellers de la colla dels MINYONS DE L’ARBOÇ, vam poder viure amb els nostres propis ulls, el valor, el seny, l’equilibri i la força que es necessita per poder fer aquest gran i important folklore que tenim a casa nostra: ELS CASTELLERS.
Com tots ja sabeu el projecte dels castellers desprès de 6 setmanes ja s’ha acabat, esperem que us hagueu mirat els àlbums tant treballat pels vostres fills/es i que us hagin agradat.
Moltes gràcies Minyons!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *