HEM ANAT AL TEATRE !!!!!

EL DILLUNS VAM ANAR AL TEATRE A VINANOVA A VEURE  “LA CAPUTXETA VERMELLA”. VA SER DIVERTIT JA QUE ERA UNA MICA DIFERENT QUE EL CONTE, AQUEST LLOP LI AGRADAVEN MOLT ELS  PASTISSOS… I AL FINAL FINS HI TOTS ES VA  MENJAR  A L’AVIA I A LA CAPUTXETA,  PERÒ SENSE VOLER.  SORT QUE QUE HI HAVIA UN AGENT FORESTAL QUE LES VA SALVAR. 

AL FINAL L’ÀVIA I LA CAPUTXETA FAN QUE EL LLOP PENSI EN EL QUE HA FET, REFLEXIONI I DEMANI PERDÓ. TAMBÉ LES AJUDA A FER UN PASTÍS PER GUANYAR UN CONCURS DE PASTISSOS.

APA, AQUI VEUREU COM VA ANAR LA COSA!!!! 

2 thoughts on “HEM ANAT AL TEATRE !!!!!

  1. abril prieto

    l’Abril va arribar supercontenta de l’excursió. Ens va dir que s’havia rigut molt al teatre amb el llop i la caputxeta. També estava molt feliç perqué la mascota de la classe, la potetas, la va acompayar. Fins un altre!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *