EL TIÓ JA HA ARRIBAT!!!

EL DIJOUS PASSAT VA ARRIBAR EL TIÓ; UNS DIES ABANS VAM REBRE UNA CARTA QUE ENS DEIA QUE ENS PREPARESSIM QUE TENIA MOLT DE FRED A LES MUNTANYES I QUE ABIAT TREURIA EL NAS A LA NOSTRA CLASSE.

DE COP I VOLTA VAM SENTIR UNS COPS MOLT FORTS A LA NOSTRA CLASSE I VAM SORTIR AL PATI RAPIDAMENT… UN COP A LA PISTA, ENS HAVIA DEIXAT UNES CARTES AMB UNA PISTA D’ON EL PODIEM ANAR A TROBAR, ESTAVA AMAGAT EN UN RACÓ DEL PATI DE L’ESCOLA… QUINA IL·LUSIÓ QUE ENS VA FER, EL VAM AGAFAR I CAP A LA CLASSE, LI VAM POSAR UNA MANTETA I ARA HEM D’ALIMENTAR-LO MOLT PERQUÈ CAGUI MOLT!!! 

MIREU COM VA ANAR!!!!

2 thoughts on “EL TIÓ JA HA ARRIBAT!!!

 1. ELI.VENTURA

  Hola, sóc la mare del Dídac i m’agradaria explicar-vos diverses situacions amb que m’he trobat moltes vegades amb el meu fill.Anem passejant pel carrer i el Dídac llegeix els cartells de les botigues, va comptant els números del carrer de les cases, les etiquetes d’envasos d’alguns productes de botigues i llavors m’he trobat amb diferents personas que em pregunten quin curs fa el Dídac o fins i tot em diuen si fa primer o segon de Primària i quan contestem que fa P-4 la gent es queda sorpresa del seu bon nivell de lectura sent tant petit.!!! I amb això us vull explicar que penso que tenim un equip de professores que realment s’està esforçant de valent perquè els nostres fills i filles aprenguin moltíssim i a més a més tenim aquesta pàgina a on veiem tot el que fan a classe i nosaltres poguem opinar.I si hi tinc dret, siusplau m’agradaria demanar-vos a les mames i papes, que fem més comentaris, que de ben segur que a “elles” els hi fa molta il.lusió, llegir la nostra opinió.

 2. mvalle45

  Moltissimes gràcies Eli!!
  Tens tota la raó, hi ha un molt bon equip a educació Infantil, i totes i cadascuna de nosaltres tenim el mateix objectiu: aconseguir el màxim amb els nostres alumnes. I cada cop que ens poseu un comentari, ens animeu de continuar així.
  Tu parles de la lectura, però no és tant sols això sinó el llenguatge matemàtic, l’escriptura, la lògica, el pintar les mandales, el coneixement del medi, les manualitats… parlem de nens/es amb molt bon nivell d’aprenentatge. Però com tu ja saps, no tot s’acaba amb lo aconseguit a l’escola, tambè s’ha de treballar a casa.
  Montse

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *