LA CASTANYADA

Papes i mames, la festa de la castanyada ja ha passat, va anar d’allò més bé; el dijous vam fer panellets, han quedat bonissims!!!!; el divendres al matí vam fer un esmorzar amb tots els alumnes d’Infantil al pati, vam menjar pa amb oli i sucre, mmmm!!!!; i per acabar, a la tarda de divendres vam celebrar la castanyada tota l’escola disfressats de castanyers i castanyeres. Com podreu veure a les fotos, el nens/es millor vestits de cada classe van ser premiats amb una banda de millor castanyer i millor castanyera. Aquesta setmana seguim treballant la castanyada amb els fruits de la tardor.

Com podeu veure no hi ha gaires fotos de la classe Syrah; ho sento molt, però al passar-le’s al ordenador s’han borrat totes. Sóc un desastre!!! i fins i tot hi havia el video de com ballavem la cançó de la castanyera. HO sento!!!!   Montse

___________________________________________________________________________

  Un any més l’escola celebrarà la tradicional Festa de la castanyada. El proper divendres dia 30 d’octubre podrem degustar els panellets que els nens i nenes hauran elaborat el dia anterior a l’escola. A més, com cada any, ens acompanyarà en aquesta tasca la nostra estimada castanyera, que observarà la dança que ballarem i ens obsequiarà amb castanyes calentes. Recordeu, tal com cada any, el divendres a la tarda haurem de venir vestits de castanyers i castanyeres, i la castanyera premiarà els/les 3 millors castanyeres/rs disfressats.     Animeu-vos a participar-hi! I per si voleu saber més coses sobre aquesta festa, aquí teniu un recull de pàgines webs on podreu trobar informació, jocs, dibuixos, etc. Bona castanyada!  

· Conte de la castanyera

· Joc de la castanyera

· Panellets amb les tres bessones

· Lectoescriptura amb fruits de la tardor

· Vídeo de com es fan els panellets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *