Monster Munch theatre play

Els alumnes de segon i tercer van assistir a un espectacle d’ anglès a l’ escola. Van aprendre i consolidar el vocabulari que havíem treballat previament a l’ aula. Ens van fer participar molt activament i ens ho vam passar d’ allò més bé!

Pàgines web en anglès

Des de l’àrea d’anglès, us volem proposar dues pàgines web amb recursos digitals molt interessants per practicar la llengua. Podreu veure que hi ha activitats des d’infantil fins a cicle superior, molt útils per repassar o aprondir el vocabulari.

Hope you enjoy playing it!

http://www.angles365.com/classroom/index.htm

http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/

Taller ens anglès de primer: Board Games

Els alumnes de primer també hem creat un taller en anglès relacionat amb els “board games” (jocs de taula). Per a dur a terme aquesta activitat, durant la primera sessió vam pintar i decorar els jocs de taula, com ara el “Memory”, “Bingo”, “Domino”, “Snakes and Ladders”, “Three in a row”, etc. Durant la segona sessió, vam poder jugar-hi utilitzant les normes i el vocabulari en anglès. Com podeu veure, ens ho vam passar d’allò més bé!

Teatre en anglès “The Three Little Pigs”

El passat dia 8 de febrer, els nens i nenes de P5 i 1r vam veure una obra de teatre en anglès: “The Three Little Pigs” (Els tres porquets). Ens ho vam passar d’allò més bé cantant i aprenent anglès.

A continuació, també us deixem una petita mostra de dos vídeos que vam gravar durant la representació. Els nens/es hi van col·laborar molt!

The Three Little Pigs 1

The Three Little Pigs 2

It’s Winter!

L’ hivern ja ha arribat a l’ escola i les mestres d’ anglès hem decidit decorar, amb ajuda dels nostres alumnes, el vestíbul de l’ escola amb imatges i vocabulari referent a aquesta estació de l’ any. ” Happy Winter and Christmas holidays”.