SORTIDA A MONTSERRAT

A un quart de 9 del matí vam sortir de l’escola per anar a les coves de salnitre de Collbató les vàrem visitar al matí. A la tarda vam anar a Montserrat, a fer la ruta de les ermites. Vam arribar pels volts de les 10 i l’autobús ens va deixar a l’aparcament que hi ha aprop. Allà vam esmorzar i quan vam haver acabat vam començar a caminar per pujar fins a les coves. El primer tros de camí va ser tranquil perquè era carretera, però després vam haver de pujar 200 escales! Quan vam ser a dalt ens vam haver d’esperar una estona perquè arribessin els guies, però al cap de uns 10 minuts van arribar.

Quan vam entrar a la cova ens van posar un vídeo sobre la formació de la muntanya de Montserrat, i sobre la formació de les coves. Després, ens van explicar que el recorregut de la cova era d’un quilòmetre. Vam fer el recorregut molt ràpid i ens van poder explicar un munt de coses sobre qui havia viscut allà i qui havia trobat la cova.

Vam dinar a la parada dels autobusos, ja que hi havien moltes taules i allà també havíem trobat una petita cova a on jugar tranquil·lament.

A la tarda vam agafar el bus i vam pujar a Montserrat on ens va sorprendre molt veure l’autobús del basquet Barça, tot i que no vàrem poder veure a cap jugador ni directiu,…. Després vam agafar un funicular i vam pujar fins a Sant Joan, allà vam començar la ruta de les ermites. Ens van explicar la vegetació i la fauna de Montserrat i també el nom que rebien els ‘’dits’’ d’aquesta muntanya. Vam baixar a peu fins arribar un altre cop al Monestir i llavors ja era hora de marxar.

Vam tirar moltes fotos que també penjarem. Va ser una sortida molt divertida!.

table style=”width:194px;”>

Montserrat