Descobrim un país d’Europa

Entre tota la classe hem fet un índex que ens serà orientatiu:
CONTINGUT BÀSIC:
Nom del país i de la seva capital. Situació (mapes o fotografíes de satèlit de tot el planeta i anar-nos acostant;  nom i capital dels estats del voltant.). Bandera. Idioma. Població. Superfície.  Moneda. Domini d’Internet. Relleu (explicació i mapa amb les principals muntanyes, planes, rius, mars…). Clima  (quins dels climes d’Europa que hem estudiat té). Vegetació. Ciutats importants. Persones famoses, actualment o en el passat. Economia (principals indústries). Llocs d’interès (edificis, paisatges, museus…). Qui  governa. Tradicions(festes, cuina, música…
).

INFORMACIÓ: Al Biblioweb de l’escola hi trobareu els webs per consultar.

PUNTUACIÓ: Per cada informació creada per vosaltres tindreu un punt. Fins un màxim de 10 punts. Exemple: -Compareu durant uns dies la temperatura de la capital del país que estudieu i la de Calldetenes o Vic o Barcelona.  -Escriviu algunes frases en català i en un idioma del país. -Prepareu un viatge d’una setmana amb itineraris , mapes, fotografies, hotels, preu…  (3 punts)!          PRESENTACIÓ: Un cop acabat el treball l’heu de presentar a la classe. Tindreu 1 punt per cada minut que parleu, fins un màxim de 10 punts.ANEM A COMENÇAR AQUESTA AVENTURA INFORMÀTICA. ÀNIMS!!

4 thoughts on “Descobrim un país d’Europa

  1. David

    Nuria, una cosa si al biblioweb no el traductor castella a catala no hi es, el podem buscar al google?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *