LA COMISSIÓ D’ ESCOLA VERDA DIU ADÈU AL CURS 14-15

La Comissió verda al llarg del curs ha programat la celebració de diferents diades per tal d’ anar sensibilitzant-nos cap a una societat més sostenible; diada d’ anar a peu a l’ escola, dia de l’ aigua i dia del medi ambient. En aquestes celebracions hem intentat programar activitats vinculades al currículum i ambientar amb el seu recull el racó d’ Escola Verda.
A més de fer els comitès ambientals on els diferents representants de l’ alumnat exposen les seves propostes i la memòria del curs, la nostra tasca és també donar a conèixer el que fem i per tant una forma que creiem adient és la publicació al nostre blog d’ escola. No fa masses dies vàrem publicar també L’ apadrinament del Parc. Amb la feina feta i a les portes de l’ estiu que comença us desitgem a tots i totes molt bones vacances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *