TREBALLEM L’EXPRESSIÓ ORAL

Els nens i nenes de cicle superior treballem la llengua oral mitjançant l’Enrola’t!

L’Enrola’t és un joc de rol que recull diferents situacions comunicatives en les que els alumnes han de representar diferents papers i interactuar entre ells en llengua catalana. Per fer-ho, tenen l’ajuda d’unes targetes amb vocabulari i expressions adequades a la situació que interpreten. Així, milloren la seva expressió oral a la vegada que es diverteixen interpretant diferents personatges.

Aquí teniu algunes imatges que ho demostren!

 

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

ROLE PLAY WITH 6th GRADERS.

Hello families and children.

Last week children from 6th grade recorded they role play. I only gave them the idea :

  • A problem in a restaurant
  • An argument in the playground.
  • Lost in the airport.
  • A visit to the doctor.

So in groups of 3 or 4 they must create their own dialogue and later express it in a role play. This is the result.

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

MAQUETES DE LA PENÍNSULA IBÈRICA

Hola famílies,

A continuació podeu veure les maquetes que han fet els nois i noies de sisè de la península ibèrica, amb el seu relleu i els seus rius. Els nois i noies van fer servir diferents tècniques i materials, la veritat és que van presentar unes maquetes fantàstiques, moltes felicitats a tots i totes per la feina feta!!!!

 

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

PROBLEMES A L’ESPRIN

El passat dimecres 20 de gener es va celebrar una nova edició dels “Problemes a l’esprin”. L’activitat consisteix en resoldre una sèrie de problemes en el menor temps possible. Els nois i noies s’agrupen en grups de 4 persones, intenten resoldre els diferents problemes i en cas de dubtes, debaten entre els grups per decidir quines són les respostes correctes.

Els nois i noies de cicle superior van gaudir molt de l’activitat i van fer un esforç meritori per a resoldre tots els problemes. No vam ser de les escoles més ràpides, però cal dir que ens han reconegut com una de les poques escoles que no va fallar cap resposta.

 

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

EDUNAUTES

Hola famílies,

La setmana passada vam començar el projecte Edunautes, una projecte enmarcat en el Pla de Educatiu d’Entorn. Per a començar vam fer un escape room espaial per a aconseguir el nostre passaport d’Edunauta. Va ser genial.

Aquí podeu veure algunes imatges.

 

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

L’HABITACIÓ DE PITÀGORES (Escape Room matemàtic)

Hola famílies,

La propera setmana participarem a l’activitat “Problemes a l’esprin”. En aquesta activitat, els nois i noies de la classe s’ajunten en grups de 4 o 5 persones, i intenten resoldre una sèrie de problemes. Quan tota la classe ha resolt els problemes i han acordat quines són les solucions correctes de cadascun, pugem els resultats a la pàgina de l’organització. Aleshores, si no hi ha cap error, el comptador de temps s’atura.

Per a preparar aquesta activitat, vam dissenyar un escape room anomenat “L’habitació de Pitàgores”, on els nens i nenes havien de resoldre un seguit de problemes per a poder “escapar”.

Els nois i noies s’ho van passar genial i, a més, van resoldre tots els enigmes. Aquí podeu veure unes imatges.

 

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

LES NENES I NENS DE SISÈ US PRESENTEN: “NADAL, EL MUSICAL”

Ja tenim aquí el NADAL!!

Aquests noiets i noietes no podiem marxar de l’escola sense fer una súper actuació nadalenca. Sense poder sortir massa de la nostra aula,  amb els mitjans dels que disposem i amb tot l’entusiame dels nens i nenes de sisè, la colla dels ANATÒMICS us han volgut preparar un musical de Nadal.

Cal dir que totes les actuacions han estat pensades, ideades, dirigides i creades per ells mateixos. Així que valoreu l’esforç i el poc temps que han tingut.

I, ARA, A GAUDIR DE L’ESPECTACLE!!!!! 😛  😆  😀

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

CANÇÓ PER A L’INFANT FLAUTA I VEUS (SISÈ)

Els nois i les noies de sisè, a classe de Música han preparat, la peça “Canço per a l’infant” amb flauta i veus per a tots i totes vosaltres, l’especialista de música els ha acompanyat amb el piano.

Esperem que us agradi!!

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari

NADAL A CINQUÈ

Aquest any, els nens i nenes de cinquè han decidit fer uns anuncis sobre el Nadal, creats exclusivament per ells. Han sigut uns dies de molta feina. Primer, van haver de visualitzar molts anuncis per veure les diferents temàtiques, després van formar grups de treball, van buscar el tema de l’anunci, van escriure el guió, el van memoritzar, van assajar la interpretació i el ball; i finalment es va fer la gravació. Tant els temes, com les cançons, com el vestuari han estat totalment escollits per ells, així que no puc deixar de felicitar el gran treball que han fet.

El primer anunci tracta de la importància d’estar en família, especialment durant aquestes festes. Els protagonistes són la Noa, la Denisse, la Martina, el César, l’Aitor i l’Eric Hernández i tracta sobre el retrobament entre un avi i els seu nets.

 

En aquest cas, l’Emma, l’Eduardo, la Maia, El Younes, l’Iker, el Miguel  i la Saioa han volgut gravar un anunci sobre els amics i la generositat i l’han acompanyat d’un eslògan ben bonic: La generositat dona alegria a la loteria.

 

Al següent anunci, el Víctor, el Ryan, la Sara, l’Adriana, el Joel, el Brian i la Núria han volgut enviar un missatge molt especial: No et barallis al Nadal perquè la família és el millor regal.

 

Finalment, la Irene Troyano, la Meritxell, la Irene Pérez, l’Hector, el Kilian i l’Eric Benítez han volgut fer un anunci per vendre el torró més bo del món: el torró Prat de la Riba!!!

 

I per acabar aquí teniu una cançó ben divertida que tots van aprendre amb la Sílvia i que de ben segur us animarà a tots!

Estimades famílies del Prat de la Riba…

Publicat dins de Informacions | 1 comentari

ELS ANATÒMICS PREPAREM LA DECORACIÓ DE LA PORTA DE L’AULA

Els i les alumnes de 6è hem decidit que aquest curs el nom de la nostra classe sigui ELS ANATÒMICS. Hem començat a dissenyar la decoració de la porta de l’aula i per fer-la el més científica possible primer ens hem posat per grups a buscar informació sobre els diferents aparells del cos humà.

Aquí us deixem unes imatges del procés de planificació, quan la tinguem acabada ja us l’ensenyarem!

Publicat dins de Informacions | Deixa un comentari