VISITEM LA NOSTRA EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA VALENTÍ ALMIRALL

Durant la setmana temàtica tota la nostra escola ha treballat el Patrimoni Cultural del nostre poble. Hem fet molts tallers i moltíssima feina. Finalment hem pogut muntar una exposició a la biblioteca Valentí Almirall. Ha estat una setmana molt bonica i interessant, en la qual hem treballat en equip per poder fer una bona exposició. Estem molt contents i contentes! Avui hem anat a visitar l’exposició, així hem pogut gaudir de tota la feina que han fets els nens i nenes del altres cicles. Ens ha agradat molt!!! Esperem que passeu a visitar-la i gaudiu molt, tant com ho hem fet nosaltres preparant-la!!!
FOTOS DE L’EXPOSICIÓ

Aquest article ha estat publicat en TOTS I TOTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *