ELS INFANTS DE P5 SORTIM AL BOSC A CONÈIXER ELS ARBUSTOS

Avui els nens i nenes d P5 hem sortit al bosc. Portàvem fotos de diferents arbustos: romaní, esbarzer i llentiscle. En grups hem anat observant, investigant i localitzant els arbustos que teníem a les fotos. Després hem anat a l’hípica i hem fet un dibuix al natural d’un cavall. Ens ho hem passat molt bé i han sortit uns dibuixos molt xulos!
El Mohamed ens ha convidat a anar a veure el seu pare, que cuida animals i camps. Ha estat una visita molt bonica i interessant. Hem vist ovelles, cabres, oques, gallines i uns gossos petits molt macos. El senyor Mohamed ens ha explicat moltes coses i hem gaudit moltíssim. Moltes gràcies!!! Quin matí més intens!!!
FOTOS SORTIDA BOSC

Aquest article ha estat publicat en TOTS I TOTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *