SETMANA DE LA CIÈNCIA

Aquesta setmana és la Setmana de la Ciència . Durant tota la setmana anirem fent activitats que ens obriran una petita finestra envers el mon de la descoberta i el pensament científic.
Per celebrar-ho els nens i nenes de P3 hem fet una gran descoberta de l’aula de ciències, hem donat la ma a l’esquelet, hem observat els escarbats de la farina, els insectes pal i els grills que conviuen a l’aula i hem fet servir les lupes i els pots lupa per a fer grans les coses petites.
Avui dimarts una científica de veritat ha mostrat un sorprenent experiment als nens i nenes de P4 i P5. Una mica de vinagre, una mica de bicarbonat i….. ja tenim el globus inflat! Ohhhh! Qüestió de química!

I això només ha estat el començament!

Aquest article s'ha publicat dins de ELS MENUTS DE P3A, ELS MENUTS DE P3B, ELS MENUTS DE P4A, ELS MENUTS DE P4B, ELS MENUTS DE P5A, ELS MENUTS DE P5B i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *