NOVA WEB!!! lesfontsescola.cat

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que a l’Escola Les Fonts d’Argentona estrenem pàgina web. Mica en mica l’anirem omplint de contingut i esperem que sigui un espai de trobada i de comunicació més dinàmic i agradable.

A partir d’ara podreu trobar-nos a la NOVA WEB de l’escola!

https://agora.xtec.cat/ceiplesfonts/

DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU #DENIP2022

CONCERT DE NADAL 2021

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2021

DANSES DE LA CASTANYADA 2021

ATENCIÓ PLENA

Atenció Plena és una nova activitat diària de mindfulness, meditació i relaxació que duen a terme tots els alumnes d’infantil i primària de l’escola aquest curs. No us perdeu el vídeo de mostra que hem gravat a la classe de 3r!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS!

COMIAT DE 6è – PROMOCIÓ 2021

El passat dimarts dia 22 de juny va ser l’últim dia de curs. Van ser moments especialment emotius pels nois i nois de 6è. Abraçades, discursos, cançons, coreografies, bons desitjos i molta emoció recordant tots els moments viscuts a l’escola en el seu acte de comiat.

Us desitgem moltíssima sort en aquesta nova etapa que esteu a punt de començar!
Us portarem al nostre cor per sempre!

Encara no heu vist el videoclip d’ABBA que ens han regalat els alumnes de 6è?
Ha quedat preciós! Moltíssimes felicitats als nois i noies de 6è. Agraïments especials al Joan Luque per la gravació i edició de vídeo i al Juanma Sánchez per la gravació i edició de l’audio; Moltes gràcies també a totes les persones que l’han fet possible! Esperem que us agradi!

I per últim un vídeo resum de la promoció 2021 amb alguns dels moments emotius i divertits viscuts a l’escola. Val molt la pena. No us el perdeu! Edició de vídeo: Cristina Salazar.

FEM DANSA 2021 (1r i 2n)

Els alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles d’Argentona han participat enguany en una nova edició del Projecte Fem Dansa 2021 respectant totes les mesures de seguretat.
Moltes felicitats a tots els balladors i balladores!!!

Lloc: Camp de Futbol d’Argentona / Dia: Dimarts 8 de juny de 2021.
Presentació: Laida Tanco (Factoria Mascaró). Amb el suport de l’Ajuntament d’Argentona.

CONCERT 4 CORDES “A CAU D’ORELLA” (3r, 4t i 5è)

El passat dijous dia 10 de juny els grups de 3r, 4t i 5è que participen al Projecte 4Cordes ens van oferir el concert acústic a la Font Picant “A cau d’orella“. Aquesta actuació ha servit de cloenda per un curs diferent, però en el que hem pogut tirar endavant i consolidar el nostre projecte musical més gran: El 4Cordes!
Aprofitem per agraïr-vos a tots i totes la vostra implicació i energia positiva en totes i cadascuna de les classes, activitats, vídeos, concerts… Continuem creixent junts i que no pari la música!!!