ASSIGNACIONS DEFINITIVES

En aquest enllaç trobareu el llistat definitiu de les adjudicacions pel curs 2020-21 a la nostra escola.

En aquest enllaç trobareu la resta d’assignacions.

En aquest enllaç trobareu la llista d’espera.

 

OFERTA DE VACANTS DEFINITIVES

En el següent enllaç trobareu el llistat de l’oferta definitiva de places pel curs 2020-21 a la nostra escola.

VACANTS DEFINITIVES

RECOMANACIONS D’ESTIU

Temps de vacances, temps educatiu

El curs ja s’ha acabat, arriba l’estiu i, per tant, el temps de vacances. Temps per descansar, gaudir —amb els amics o en família—, i també per aprendre, ja sigui reforçant els aprenentatges o descobrint coses noves. A l’estiu hi ha temps per a tot i és bo que ajudeu els vostres fills I filles a planificar-lo i a treure’n el màxim profit.

  • Estiu, temps de família. Les vacances són un espai idoni per compartir experiències en família. És important que feu activitats amb els vostres fills i filles, dediqueu temps a escoltar-los, parlar amb ells i conèixer-los millor.
  • Estiu, temps per aprendre.  Les vacances són prou llargues per dedicar també un temps a reforçar els aprenentatges escolars o fer activitats que els ajudin a consolidar els continguts que han treballat durant el curs. Molts centres preparen deures d’estiu amb exercicis de repàs o reforç amb l’objectiu que els vostres fills consolidin aprenentatges i estiguin preparats per a l’inici del nou curs.

ACOMIADAMENT CURS 19-20

Arribar al final mai no és fàcil. Sovint el camí té obstacles i entrebancs i, alhora, satisfaccions i sorpreses.

Durant aquest curs hem comprovat que entre tots i totes, hem fet la feina possible. Podem mirar enrere i podem pensar que segurament ho podríem haver fet millor o diferent…; però tots junts hem fet pinya, i ho hem aconseguit.

En aquests mesos, hem carregat la nostra motxilla de molts aprenentatges. S’han fet tutories, tasques i videoconferències que han portat una innovació en els mètodes i els resultats ens han enriquit i ens han fet créixer com a persones.

Tots i entre tots, hem aportat el millor de nosaltres, i ho hem vist reflectit en aquest període que hem viscut tan innesperat, on tota la comunitat educativa s’ha implicat en totes les propostes que s’han fet al llarg d’aquests últims mesos.

El Personal Docent i d’Administració de l’Escola agraeix a les famílies tota la feina feta. Guardem els records, imatges, paraules… d’aquest curs tan atípic. Això ningú no ens ho esborrarà, ningú no ens ho podrà prendre; al contrari, dependrà de nosaltres que pervisqui al nostre cor per sempre més: CONVIURE, NO ÉS NOMÉS VIURE JUNTS, SINÓ QUE ÉS CREAR VINCLES.

Bones vacances

COMIAT 6è 2020

Avui, en una situació de normalitat, acomiadaríem als nens i nenes de 6è a l’escola. Avui seria un dia ple d’emocions però, la situació excepcional que ens ha tocat viure, ens ha fet canviar una mica els nostres plans de forma molt inesperada.
Els nostres nens i nenes de 6è, avui no han desfilat per la catifa vermella que cada any col·loquem per fer els honors mentre els fem un passadís d’aplaudiments, ni han fet un últim discurs, ni han abraçat els seus amics i amigues, ni han cantat una cançó de comiat…
Però no volem deixar-los marxar sense dir-los que els portarem sempre al cor i que segur que ens retrobarem. US ESTIMEM. I, recordeu… No és un adéu! És un fins aviat!
Us trobarem a faltar…

PREINSCRIPCIÓ CURS 20-21

Ja tenim publicat el barem ordenat per puntuació i per ordre del sorteig.
Podeu accedir clicant al següent enllaç:

LLISTAT BAREM ORDENAT DEFINITIU

PREINSCRIPCIONS CURS 20-21

Ja ha sortit publicat el llistat de sol·licituds que han demanat el centre i ensenyament en primera opció. El podem consultar clicant en el següent enllaç: 

LLISTAT BAREM DEFINITIU

INFOGRAFIA PLA DE REOBERTURA JUNY 2020

i

DOCUMENTACIÓ:

PLA DE REOBERTURA DE CENTRE (JUNY 2020)

DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A FAMÍLIES D’ALUMNES D’ED. INFANTIL

DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A FAMÍLIE D’ALUMNES D’ED. PRIMÀRIA

PREINSCRIPCIÓ CURS 20-21

LLISTAT DEL BAREM PROVISIONAL

Ja ha sortit el llistat del barem provisional de cara a la preinscripció 20-21.

Podeu consultar-lo al següent enllaç:

LLISTAT BAREM PROVISIONAL

 

PREINSCRIPCIÓ CURS 20-21

La preinscripció escolar per l’educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig

 

El calendari definitiu del procés és:

  • Telemàticament: del 13 al 22 de maig
  • Presencialment: del 19 al 22 de maig (amb cita prèvia)

La cita prèvia es podrà realitzar de dues maneres:

  • Enviant un correu electrònic a a8060319@xtec.cat
  • Telefònicament al teléfon 937561713 en horari de 10h a 13h del dimecres 13 al dilluns 18 de maig

 

La presentació telemàtica es farà a través del portal preinscripcio.gencat.catLa documentació necessària s’haurà d’enviar escanejada o fotografiada a l’email de l’escola (a8060319@xtec.cat).

Per la presentació presencial caldrà tenir en compte les mesures de seguretat que estableix el Departament:

  • Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona)
  • Avisar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar les sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf
  • Recordar la recomanació de portar mascareta i guants
  • No poden acudir les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

 

MÉS INFORMACIÓ:

MAPA ESCOLAR DE CATALUNYA

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ (en casos presencials)

FASES DE LA PREINSCRIPCIÓ

INSTRUCCIONS DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

GOVERN.CAT