Enguany hem tornat a recordar una tradició catalana ben… ben… suculenta…LA MATANÇA DEL PORC!!!
Les nostres entranyables i guapíssimes padrines ens han ensenyat com treure profit d’una fresca peça de porc: l’han desossada, hem tallat la carn, l’hem trinxada..i després…l’hem amassada amb sal i pebre.
Un com llesta la carn , hem fet les llangonisses farcint els budells.
Hem après moltes coses, i els pares ens han regalat una llangonisseta a cadascú!!!!
Gràcies padrines per ensenyar-nos tantes coses !!!!!
Alumnat i professorat de l’escola
mhe gustó mucho cortar amasar y mucho a rellenando la longaniza me lo pase pipa
fue un dia inolbidable
M’he divertí mucho haciendo las longanizas. Pusimos sal y pimienta. Amasamos mucho, y mientras la theacher y los alumnos cantabamos.
con la ayuda de las abuelas nos enseñaron y aprendimos mucho todios jun
tos
Nos lo pasamos genial haciendo longanizas para todos, som geniales.
Fue un dia divertidísimo
Fue genial hacer longaniza con mis amigos.
Nos lo pasamos genial. La longaniza estaba muy buena!!!
Las abuelas nos enseñaron muchas cosas. Amasamos y amasamo, fue divertidisimo!
A nosotras nos gusta la longaniza pero la que hicimos aqui muchísimo más 😀 🙂
8)