SEASONS 1R

Aquest final de trimestre, els nens i nenes de 1r realitzen un calendari on escriuen els mesos de l’any en diferents idiomes, i per tant, a la classe d’anglès estem aprenent els diferents mesos i en quines estacions els podem trobar. A més a més, aprofitem per recordar vocabulari relacionat amb les estacions de l’any.

CHERRY TREE 1R

Els nens i nenes de 1r realitzen diverses sortides a l’hort de la Montse durant tot l’any, per tal de veure el canvi del Cirerer durant les diferents estacions. A la classe d’anglès també volem aprendre vocabulari relacionat amb el cirerer i les diferents parts d’un arbre, entre d’altres coses com per exemple diferents arbres i verdures que també observem a l’hort de la Montse.

AUTUMN ACTIVITIES 1R

Els nens i nenes de 1r treballen la tardor. Realitzem diverses activitats utilitzant el joc com a eina fundamental per tal de motivar-los.

També vam aprendre un poema de la tardor i aquí en teniu els resultats.

autumn poem 1rB

autumn poem 1rA

 

CASTLE PROJECT P5

Els nens de P5 treballen els projecte dels castells durant aquest primer trimestre, hi aquestes són algunes de les feines que fem a la classe d’anglès.

castle project

THE MONKEY, LA NOSTRA MASCOTA

El “Monkey”, ja famos entre tots els nens i nenes de l’escola, continua entre nosaltres!! Amb ell treballen petits i grans, i això fa que el recordin durant tota l’etapa escolar.

Moltes activitats realitzades a la classe tenen a veure amb ell i quan arriba el canvi de temps, els nens també volen ficar-li la roba adequada per tal de que no passi fred!!

RUTINES “ENGLISH CLASSROOM”

Cada dia dediquem una estona a fer les rutines de l’aula, aquí els nens i nenes busquen el dia de la setmana al qual estem, el mes al calendari i el temps que fa.

Els primers dies vam dedicar una sessió per poder establir les diferents normes que s’han de seguir a la classe d’anglès i vam crear l’ajudant de la “teacher” que l’anomenem “assistant”.

 

 

 

SPRING

A la primavera tot comença a despertar, des de les primeres flors fins als insectes que desperten la curiositat dels infants. Ja fa dies que els nens em diuen que veuen al pati “spiders”, “ants”, “ladybugs” and “butterflies”. No us penseu que no heu vist mai aquest insectes. Si pregunteu als nens de P-4 i P-5, segur que us diran quins insectes són.
Aquí podeu veure alguns dels treballs que hem fet al voltant del tema de la primavera.