El temps passa

Aquest trimestre els nens i nenes de segon hem estat treballant sobre el pas del temps i com molt bé sabeu els pares, mares, àvies… n’hem fet un treball molt bonic del que n’hem après moltes coses, sobretot que en els últims anys les coses que ens envolten han canviat i molt! Per entendre com es vivia no fa pas tants anys res millor que preguntar a la família, i així ho hem fet.

En aquest PowerPoint podeu veure el resum de tot allò que hem fet i après, moltes gràcies a totes les persones que ens han ajudat a fer aquest treball tant i tant interessant! I sobretot a la Montse, gràcies per la teva gran implicació!

One thought on “El temps passa

  1. Eulàlia (àvia de la Blanca)

    Hola: No he pogut accedir al Power Point.Quina pena! Una abraçada. Eulàlia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *