Treball cooperatiu de valors

Hola de nou famílies!

Els alumnes de 2n hem estat treballant cooperativament entorn als valors. Hem après moltes coses conjuntament que posteriorment hem aplicat al nostre dia a dia.

Els valors treballats han estat: la humilitat, el respecte, el treball en equip i l’esforç.

Si cliqueu a la imatge podreu visualitzar les fotografies.

Esperem que us agradin!

 

Treball cooperatiu de valors

Benvolgudes famílies,

El passat 30 de gener els alumnes de cicle inicial vam participar a la cursa solidària “Save the children” ens ho vam passar molt bé i vam fer molt d’esport!

Si cliqueu a la imatge podreu veure el recull de fotografies.

Fins aviat!

 

Cursa Save the children

 

 

RUIXADA 2018

El curs ja a’acava….. i és per això que els alumnes de 1r  i 2n ens hem remullat de valent en la ruixada organitzada els últims dies de classe.

Aquí podeu veure lo bé que ens ho varem passar.

ENS VISITA EL DENTISTA A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies!!

Fa un als nens i nenes de 1r  ens van visitar els dentistes per fer-nos una petita revisió bucal. estàvem força neguitosos, contents, temerosos,… A molts de nosaltres ens van posar un líquid que no estava gens bó … Voleu veure’ns??? Doncs cliqueu a sobre de la foto.

 

SORTIDA A CAN PARCALA

Durant el tercer trimestre hem estat realitzant el projecte de les abelles del qual volíem saber moltres coses interessants. Així va ser que el passat mes de maig els infants de primer i segon vam anar d’excursió a Can Parcala. Un espai on vam poder descobrir que estem fets uns molt bons abellaires.

Cliqueu a la imatge i podreu veure tot allò que hem fet. Ha estat genial!

MANIPULEM ELS COSSOS GEOMÈTRICS

DURANT AQUEST CURS HEM OBSERVAT ELS DIFERENTS COSSOS GEOMÈTRICS I DES DE CASA HEM ANAT PORTANT OBJECTES QUE TINGUESSIN AQUESTES MATEIXES FORMES I SIMILITUDS.

GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE LES FAMÍLIES ELS INFANTS PODEN VIURE ELS SEUS APRENENTATGES DE FORMA MÉS ATRACTIVA.

CLIQUEU A SOBRE DE LA IMATGE I PODREU VEURE MÉS.

 

CURSA SAVE THE CHILDREN

ENS MOVEM PER UNA GRAN CAUSA SOLIDÀRIA!

EL PASSAT MES DE FEBRER ELS NENS/ES VAM ANAR A COL·LABORAR AMB LA CURSA “SAVE THE CHILDREN”. VAM POSAR TOT EL NOSTRE ESFORÇ EN CORRE UNA MICA A L’ESCOLA CAMÍ DEL MIG ENCARREGADA DE L’ORGANITZACIÓ.

SI CLIQUEU A SOBRE DE LA IMATGE PODREU VEURE’NS EN ACCIÓ.

 

EL PLAFÓ DELS NOMBRES

JUGUEM A DESCOBRIR ELS NOMBRES!

A PRIMER JUGUEM A TROBAR DIFERENTS NÚMEROS AMB EL PLAFÓ DELS NOMBRES. UN NEN O NENA DIU EL NOMBRE EN VEU ALTA I UN ALTRE L’HA DE BUSCAR. TAMBÉ HEM FET SUMA I RESTA DE DESENES, O SIGUI DE 10 EN 10. ENS HA AGRADAT MOLT PODER DESCOBRIR NOUS NOMBRES D’AQUESTA FORMA.

SI CLIQUEU A SOBRE DE LA IMATGE PODREU VEURE MÉS.

 

FEM LA MONA

BENVOLGUDES FAMÍLIES!!

EL DARRER DIA DEL SEGON TRIMESTRE VAREM FER UNA MONA BONÍSSIMA!! AIXÍ HO MOSTREN LES FOTOS QUE PODEU VEURE A CONTINUACIÓ CLICANT A  SOBRE DE LA IMATGE.

ESTEM FETS UNS BONS PASTISSERS!

 

BARÇAKIDS

El passat dijous, 15 de febrer de 2018, les nenes i els nens de 1r de l’escola varen anar al Centre Cívic dels Molins per treballar els VALORS EN L’ESPORT, però també a casa i a l’escola. Mitjançan diverses activitats, tots varen aprendre què és EL RESPECTE, LA HUMILITAT, L’ESFORÇ, L’AMBICIÓ I EL TREBALL EN EQUIP amb el taller Barçakids de la Fundació FC Barcelona. Si cliqueu la imatge podreu veure com va anar.

NO OBLIDEU DE FER COMENTARIS!!!

Caga tió!

Hola famílies!

El passat dimecres 20 de desembre els alumnes de 1r i 2n vam fer cagar el tió de l’escola que vam alimentar de valent durant una setmana!!

Si cliqueu a la foto veureu les sorpreses que ens va portar!

Ens mesurem!

A medi portem un temps treballant i observant el que hem crescut des de que erem petits fins ara. A l’aula científica hem aprofitat per conèixer una nova eina de mesura: el regle. Hem estat observant i mesurant diferents parts del nostre cos i alhora objectes petits. Ens ho hem passat d’allò més bé i ens hem adonat que cadascú té una mà o un peu amb mesures diferents.

Si cliqueu la imatge podreu veure’n les fotografies.

Sortida de tardor a Can Bosc

Hola famílies!

El passat divendres 10 de novembre vam fer la ja tradicional sortida de tardor. Igual que el curs passat vam anar a Breda a Can Bosc on vam poder gaudir d’un dia assolellat i un entorn fantàstic!

Si cliqueu a la imatge veureu com ens ho vam passar de bé!

Castanyada!

Hola famílies!!

Fa unes setrmanes vam celebrar la Castanyada a l’escola. Van venir un castanyer i una castanyera ben divertits i vam berenar castanyes tots junts al pati de l’escola!

Cliqueu a la imatge per veure’n les fotografies.

Esperem que us agradin molt!

Exposició de tardor

Ja som a la tardor i tota l’escola vam fer una exposició amb elements típics de tardor. Els alumnes de primer vam decorar fulles de tardor i els alumnes de segon vam construir animals amb plastalina dels colors de la tardor. Si cliqueu a la imatge veureu un petit recull de fotografies.

Esperem que us agradin!

Construïm un esquelet a 2n!

Hola famílies!

Els alumnes de segon estem ben engrescats amb el tema de la salut i el cos i fa unes setmanes vam poder saber com erem per dins i com són els nostres ossos. Hem descobert que tots junts formen l’esquelet i que n’hi ha molts! Si cliqueu la imatge veureu un recull de l’activitat.