EDUCACIÓ FÍSICA

 

CICLE  INICIAL

A primer nivell estem fent el mes de maig la unitat “Llança, passa, bota!!!” Avui hem realitzat una sessió de punteria amb diferents materials. Aquí ens teniu a l’alumnat de 1r. A i aquí al de 1r. B.

L’alumnat de segon ha estat realizant l’activitat de fer tombarelles en equip. Voleu veure com s’ho passen bé. Cliqueu aquí, doncs, per poder veure aquests vídeos i el del circuit de salts creat per alumnes de 2n. A per acabar la unitat de salts. Ha estat un treball en equip per organitzar-se i distribuir el material, sabent-se respectar els uns als altres.

A segon també estem treballant els llançaments. Aquí havíem de fer punteria dins dels cercles amb diferents materials: xapes, pilotes de plàstic, saquets de sorra, taps de plàstic, pilotes de rugby, pilotes cometa o pilotes de paper. Si ens voleu veure, estem l’alumnat de 2n. A i també el de 2n. B

 

CICLE  MITJÀ

A tercer estem treballant salts i girs, i en aquesta sessió ho hem fet de manera cooperativa. Ha estat molt divertit i, si voleu veure els vídeos, cliqueu damunt d’aquest enllaç.

II TROBADA D’ESCOLES: Amb l’objectiu de conèixer companys i companyes d’altres escoles i compartir tots plegats espais i jocs: bitlles catalanes, hockey, els bolets, paracaigudes, caçaconills, kinball, batuka… , s’ha realitzat aquesta trobada interescolar a Can Xaubet. Hi hem participat les escoles Aloc, Jaume I, Mediterrània i Sant Jordi, de Pineda de Mar, Montagut i Santa Susanna, de Santa Susanna, i Chanel, de Malgrat.

Aquest mes de febrer, a tercer estem treballant els llançaments. Hem fet un joc molt divertit, on havíem de tirar les torres de l’altre equip i, alhora, protegir les nostres. Podíem reconstruir les nostres torres treballant en equip.

 

CICLE  SUPERIOR

Els i les alumnes de sisè estem fent sessions d’esports amb raqueta. Aquí ens podreu veure practicant amb diferents raquetes: platja, spyribol, pilotes cometa…

La setmana passada vàrem jugar també a badminton i, la propera sessió, ho farem amb raquetes de pingpong.

L’alumnat de cinquè ha realitzat aquestes activitats de parkour

Practicant un joc d’escalfament.

L’ alumnat de 5è. estem jugant a un nou esport: el COLPBALL. És un esport mixte on s’ha de colpejar la pilota sense poder-la tocar dues vegades seguides. Si voleu saber més coses d’aquest esport ho podeu consultar a http://www.colpbol.es/es/

TROBADA D’ESCOLES: Dimarts, dia 13 de juny, a la platja del nostre poble, hi va haver una trobada d’alumnes del cinquè nivell de vuit escoles de Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat. Es varen realitzar fins a dotze jocs diferents, molts d’ells cooperatius i d’aigua. Al final, i després d’haver pàssat un matí molt assolellat, hi va haver la veritable remullada… al mar.

A , estem jugant a “Pitxi”, l’adaptació escolar del beisbol. Avui havíem d’anar comptant totes les tombarelles que fèiem entre tota la classe.

A 5è. seguim practicant el beisbol. Aquesta vegada ho hem fet amb una variant. Si cliques aquí ens podràs veure…

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *