COMERÇ DE PROXIMITAT

El passat dimecres 16 i dijous 17 de novembre vam realitzar una activitat proposada pel Consell Comarcal amb la col·laboració de l´Ajuntament i la Unió de Comerciants de Flix, amb el títol comerç de proximitat.

Aquesta activitat tenia l’objectiu d’aproximar-nos al comerç del nostre poble. Fer comerç de proximitat és descobrir les botigues que tenim més a prop i veure que a Flix s’hi poden comprar un munt de coses.

El dimecres 16 per la tarda va venir la Mercè,  la Carme i la Mònica, treballadores del Consell Comarcal, i ens van presentar un taller molt divertit. En aquest taller, per grups, vam fer el procés de muntatge d’una botiga, com ara fer publicitat, muntar l’aparador i embolicar i col·locar els productes.

El dijous 17 pel matí tota la nostra classe, vam visitar dos botigues del mercat, una peixateria i les fruites de Carlos. Després vam visitar altres comerços de la població com la carnisseria de Joan Carles, la Parafarmàcia, el Forn de pa Montserrat, les llibreries La Placeta i Mestres, l’estanc de Susana Mataró i la botiga de roba l’Illa.

Ah! No ens podem oblidar de la visita que vam fer al Bar del Mercat i es que a tots els llocs que vam visitar ens van tractar molt amablement i ens van regalar un munt de coses!!!

Un grup d’alumnes de 1CM

En aquest enllaç podreu veure unes quantes fotos

 

One thought on “COMERÇ DE PROXIMITAT

  1. Roger Agramunt Adell

    El Comerç de Proximitat va ser una passada!!! Sobretot la llonganissa. I a Jan Bages li va pegar a la cara una llonganissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà